26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Futuristični hladilnik, ki je naprodaj že danes

2 min read

Korejski velikan Samsung Electronics je na sejmu CES 2019 predstavil novo generacijo hladilnika Family Hub, ki nadaljuje z inovacijami in na novo definira kategorijo hladilnikov. Family Hub nadgrajuje standard povezanega življenja in združuje družino v kuhinji, hkrati pa uporabnikom dovoljuje, da se osredotočajo na tisto, kar je zanje pomembno. Pametni hladilnik tako spodbuja družinsko povezanost, upravljanje s hrano in povezano izkušnjo dòma v hitrem tempu sodobnega sveta.

Storitev Bixby omogoča pametnejši, prostoročni in bolj oseben način uporabe Family Hub. Uporabniki lahko med pripravo zajtrka za otroke prosijo Bixby za povzetek ključnih dnevnih informacij (funkcija Morning Brief), kot so vreme in novice dneva. Vse informacije se pojavijo na Family Hub zaslonu, da jih lahko tako vidijo kot tudi slišijo. Z glasovno tehnologijo ID Bixby prepozna glasove družinskih članov in tako omogoča prilagojene informacije potrebne za vsakega posameznika. Storitev Bixby je še pametnejša in bolj zgovorna, kar uporabnikom omogoča bolj naravno interakcijo. Predstavljajte si, da uporabniki lahko sedaj letalske vozovnice iščejo preko strani Expedia, naročijo Uber in prednastavijo temperaturo pečice s pogovorom s hladilnikom Family Hub.

Nov Family Board zaslon deluje kot oglasna deska, na katero lahko družinski člani zlahka prilepijo sporočila in fotografije ali kaj napišejo kar na zaslon. Uporabniki lahko zaslon uporabijo za deljenje fotografij, sporočil in spominov na svojem hladilniku, fotografije lahko prilagodijo z različnimi stili fotografij, dodajo ročno napisana sporočila in nalepke, lahko celo spremenijo barvo ozadja, ki se sklada z njihovo kuhinjo – za zbliževanje družine in povečevanje načinov povezovanja znotraj nje.

Upravljanje z živili je bilo temeljna značilnost Samsungovega pametnega hladilnika že v prejšnji generaciji, z uporabo funkcije View Inside pa lahko uporabnik prek mobilne aplikacije kar med nakupovanjem preveri, ali potrebuje jajca, dodaja živila na svoj nakupovalni seznam in spremlja roka njihovega trajanja. Family Hub z Načrtovalcem obrokov uporabniku omogoča pripravo boljših in bolj zdravih obrokov, ki jih prilagodi glede na prehranjevalne navade, prehranske potrebe in živila v hladilniku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.