27. maja 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

A1 s TV shemo po izbiri naročnika

2 min read

Med stvarmi, ki najbolj motijo obstoječe gledalce TV vsebin doma in po svetu, je vsekakor neprilagodljivost TV shem pri operaterjih. Uporabniki tako plačujemo (tudi) za programe, ki jih ne gledamo. Nadvse pohvalno pa je, da so si pri A1 kot prvi v Sloveniji in med prvimi na svetu upali in strankam omogočili, da si same (ob nespremenjeni ceni paketa) sestavijo TV shemo po svojem okusu in vanjo vključijo le svoje najljubše žanre.

Navdušenci nad posameznimi žanri, ki želijo imeti v shemo vključene vse programe določenega žanra (na primer vse športne, filmske ali otroške programe), so morali doslej izbirati pakete z največjimi shemami. S tem so plačevali za številne programe, ki jih niso gledali, in obenem zaradi dolgih seznamov programov izgubljali čas z iskanjem svojih najljubših vsebin. V povprečju namreč uporabniki kar 20 odstotkov časa, namenjenega gledanju televizije, porabijo za iskanje primerne vsebine, pri čemer se delež z večanjem števila programov v shemi povečuje.*

V prenovljenih paketih A1 Kombo lahko uporabniki zato odslej prednastavljeno shemo na svojem paketu enostavno prilagodijo tako, da so v njej samo zanje zanimivi žanri programov, medtem ko lahko zanje nezanimive žanre iz sheme umaknejo. Pri prilagajanju TV sheme lahko izbirajo med programskimi sklopi Športni, Filmski, Otroški, Dokumentarni, Glasbeni, Informativni, Trendi, Komercialni, Nacionalni, Erotični, Balkan, Pink, Voyo, HBO in HBO Premium.

Hkrati A1 v ponudbo ob nespremenjeni ceni paketov dodaja 23 novih TV programov, med njimi kot prvi v Sloveniji tudi BBC First, ki je znan po vrhunskih britanskih dramah, kot so War and Peace, Luther, Ripper Street, Doctor Who, Silent Witness.

Več informacij o prenovljenih paketih A1 Kombo: https://www.a1.si/tv-paketi

2 thoughts on “A1 s TV shemo po izbiri naročnika

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.