29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsungova akcija brez primere

2 min read

Že res, da lahko posamezna funkcija (ali več njih) uporabnika prepriča v nakup posameznega izdelka, a (dolgoročno) ga lahko obdrži le ekosistem. In tega se v Samsungu, posebej pa Applu, zelo dobro zavedajo. Z namenom pospeševanja prodaje in promocije funkcij umetne inteligence v svojih napravah je Samsung pripravil prav posebno akcijo.

V okviru posebne ponudbe kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE prejmejo darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa kupci prejmejo darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE. Promocija traja od 5. aprila 2023 do 5. maja 2024 ali do porabe zalog daril.

Mobilna umetna inteligenca v še več naprav Galaxy

Nedavna posodobitev operacijskega sistema One UI 6.1 je prinesla mobilno umetno inteligenco v še več naprav Galaxy. Tako so izjemne funkcije Galaxy AI, ki so bile v začetku leta predstavljene v Galaxy S24 seriji, sedaj na voljo tudi uporabnikom naprav Galaxy S23 serije, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 in Galaxy Tab S9.

Galaxy AI olajša marsikatero opravilo

Mobilna umetna inteligenca Galaxy AI se neomejeno prilagaja potrebam uporabnika in ne le izboljšuje osnovne funkcije telefona, temveč odpira tudi nova obzorja v komunikaciji ter ustvarjalnosti. Funkciji Tolmač (Interpreter) in Sprotni prevod (Live translate) spreminjata način komunikacije v tujem jeziku in vam pomagata, da se boste lažje znašli v tujejezičnih okoljih. S funkcijo Pomoč za zapiske (Note Assist) lahko hitro zabeležite in delite svoje misli, medtem ko funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) olajša pretvorbo govora v besedilo in vam pomaga ostati organizirani brez dodatnega napora.

Funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google) omogoča uporabnikom, da s preprostim pritiskom in držanjem gumba Domov ter gestami na zaslonu (obkroževanju), hitro najdejo informacije o predmetu na sliki ali videu. Za lažjo in učinkovitejšo obdelavo posnetih fotografij sta tu funkciji Predlogi za urejanje (Edit Suggestion), ki s pomočjo tehnologije Galaxy AI predlaga najbolj primerne popravke za vsako fotografijo, in funkcija Generativno urejanje (Generative Edit), ki z generativno umetno inteligenco zapolni dele ozadja fotografije, ki jih želite odstraniti ali spremeniti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.