26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsung kot tabličar

2 min read

Galaxy S8 še ni nared, zato je Samsung sejem MWC 2017 izkoristil predvsem za predstavitev novih tablic Galaxy Tab S3 in Galaxy Book. Elegantno oblikovana tablična računalnika se hvalita z napredno tehnologijo  in premijsko mobilno izkušnjo (ter seveda tudi ceno). Galaxy Tab S3 navdušencem nad digitalnimi vsebinami zagotavlja izjemno video in igralniško izkušnjo, medtem ko Galaxy Book stavi na visoke zmogljivosti, naravnane za resno delo in produktivnost.

Galaxy Tab S3 ima vgrajne 9,7-palčni zaslon Super AMOLED, Galaxy Book pa je na voljo v dveh različicah – z 10,6-palčnim ali 12-palčnim zaslonom.  Galaxy Tab S3 in večji Galaxy Book podpirata video v obliki HDR (10-bitne barve) za resnično doživetje barv in digitalnih vsebin. Tehnologija Samsung Flow pa uporabniku olajša rabo tablice na poti. Uporablja biometrično avtentifikacijo za varno prijavo in brezžično povezavo s kompatibilnimi napravi za prenos dokumentov z mobilnih naprav. Samsung Flow sinhronizira obvestila o sporočilih tako, da uporabniki nikoli ne zamudijo pomembnih sporočil, ne glede na to ali uporabljajo mobilni telefon ali tablični računalnik.

Izpopolnjeno je tudi digitalno pero S Pen, ki premore vsega 0,7 mm debelo konico. Ob povečani občutljivosti na dotik omogoča pristno izkušnjo pisanja. Inženirji so dodali še funkcije, kot so Screen Off Memo za hitre zapiske, PDF Annotation za enostavno dodajanje besedila in Advanced Drawing Tools za profesionalno risanje.
Oba tablična računalnika prinašata inovativno Galaxy tehnologijo podjetja Samsung, vključno z glavno kamero, ločljivosti 13 milijonov slikovnih pik, ki omogoča samodejno ostrenje, in sprednjo kamero, ločljivosti 5 milijonov slikovnih pik, za visoko kakovostne fotografije. Tablična računalnika omogočata hitro polnjenje baterije in sta energijsko učinkovita, kar zagotavlja do 12 ur predvajanja videov na Galaxy Tab S3 in do 10,5 ur na Galaxy Book.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.