29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Presenečenje iz Telekoma: eno leto brezplačne neomejene komunikacije

2 min read

Saj ni res, pa je. In to 10. aprila, ne prvega. Telekom Slovenije obstoječim in novim naročnikom za eno leto omogoča brezplačno uporabo mobilnih storitev. V okviru akcijske ponudbe, ki je do 15. maja na voljo zasebnim in poslovnim uporabnikom, lahko to izjemno ugodnost izkoristijo obstoječi ali novi naročniki najsodobnejših mobilnih paketov Naj B, Naj C in Naj 5G, ki na svojem naročniškem razmerju sklenejo naročnino na podrejen paket Druga številka. Na ta način lahko naročniki Druge številke brezplačno neomejeno kličejo, pošiljajo sporočila ter uporabljajo neomejen prenos podatkov.

Zasebni naročniki paketov Naj B lahko sklenejo eno, naročniki paketov Naj C in Naj 5G do 4, poslovni naročniki paketov Naj C in Naj 5G pa do 7 naročniških razmerij Druga številka. V vseh primerih velja, da je naročnina za Drugo številko, sklenjena do 15. maja, eno leto brezplačna. Vezava ni pogoj za pridobitev akcijske ponudbe.

Naročnik Druge številke je lahko kdorkoli po želji naročnika; to so lahko družinski člani, sorodniki, prijatelji …

Novi naročniki paketov Naj lahko ob tem izkoristijo tudi akcijsko mesečno naročnino, ki je že od 8,99 evra za 12 mesecev. Paketi Naj vključujejo bogat nabor storitev, kar pomeni, da bodo vsi uživali v njihovih izrednih prednostih, kot so neomejeni klici in sporočila ter hiter mobilni internet z možnostjo gigabitnih hitrosti.

  • Naročniki paketa Naj B lahko sklenejo eno naročniško razmerje Druga številka.
  • Naročniki paketa NAJ C, Naj 5G lahko sklenejo do 4 naročniška razmerja Druga številka.
  • Naročniki paketa NAJ C in Naj 5G kot fizična oseba s poslovno dejavnostjo, s. p. in pravna oseba lahko sklenejo do 7 naročniških razmerij Druga številka.           

Več o ponudbi: https://ts.si/druga-stevilka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.