26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

ASUS je na sejmu potrošniške elektronike IFA javnost presenetil s svojo prvo napravo iz kategorije izdelkov za nošenje. Pametna ura ZenWatch je bila razvita v sodelovanju s podjetjem Google in deluje na platformi Android Wear. Ura deluje v tesni navezi s pametnimi telefoni z nameščenim operacijskim sistemom Android in uporabniku poleg časa prikazuje številne aktualne informacije, lahko se postavi tudi v vlogo osebnega skrbnika za zdravje in dobro počutje.

ASUS ZenWatch

Zaobljeno steklo ure ZenWatch se lepo poda obliki zapestja, iz premijskega usnja izdelan pas pa ga dokončno objame in poskrbi za udobno nošenje tega elegantnega izdelka. Pametna ura nudi tudi širok nabor izmenljivih »obrazov«, ki se prilagodijo trenutnemu slogu ali počutju posameznika.

V navezi z Androidnimi pametnimi telefoni ura ZenWatch prinaša takojšnje informacije na zapestje in uporabniku omogoča, da posamezne naloge opravi s preprostim dotikom zaslona ali govornim ukazom. Pri upravljanju ure še dodatno pomaga mobilni uporabniški vmesnik ASUS ZenUI, ki skrbi za brezšivno integracijo funkcij s pametnimi telefoni ASUS ter na njih nameščenimi aplikacijami, kot sta What’s Next in Do It Later.

asus_zenwatch

Kombinacija senzorjev, vgrajenih v ZenWatch, skrbi tudi za dobro počutje uporabnika, saj mu lahko v vsakem trenutku postreže z vrsto statistik in podatkov o srčnem utripu, številu prehojenih korakov ter nivoju sproščenosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.