29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Prva vključujoča predstava v Sloveniji

1 min read

Mastercard je v sodelovanju z Ladom Bizovičarjem poskrbel, da je bil glasbeno-komični spektakel Slovenska muska, ki je minulo soboto potekal v ljubljanskih Stožicah, vključujoč za različne družbene skupine.

Predstavo so si namreč s pomočjo izvrstnih tolmačev iz Hiše slovenskega znakovnega jezika na velikem zaslonu ogledali tudi gluhi in naglušni gostje. K ogledu predstave je Mastercard povabil še člane Zveze Sonček in Društva študentov invalidov Ljubljana in njihove spremljevalce, v prijetnem vzdušju pa so uživali še starejši občani, člani Mestne zveze upokojencev Ljubljana. Več kot sto gostov je z navdušenjem spremljalo predstavo, ob tem pa so bili enotnega mnenja, da si v Sloveniji želijo več dostopnih in vsem prijaznih dogodkov.

»Mastercard neprestano stremi k napredku in inovacijam, tudi na ravni družbe. Povezovanje ljudi in ustvarjanje nepozabnih doživetij je eno izmed naših osrednjih poslanstev, zato smo ponosni, da smo lahko s skupnimi močmi ustvarili vključujočo predstavo,« je dejal Aleš Petejan, direktor marketinga v Mastercard Slovenija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.