27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Tanka preklopna mojstrovina z oznako RSR

3 min read

Tisti, ki vam je avtomobilizem blizu, ste verjetno zastrigli z ušesi. RSR je športna kratica za jeklene lepotce, a zelo ustreza tudi pametnemu mobilniku. Še zlasti, če je njegovo polno ime PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR.

Prav ste prebrali. Globalna tehnološka znamka HONOR je danes v Porsche Experience Centru v Leipzigu napovedala prihod novega telefona HONOR Magic V2 v Evropo. Naj vam osvežim spomin – gre za najtanjši pametni telefon s pregibom zaslona navznoter na svetu! Ob tej priložnosti pa je bila predstavljena še posebna različica tega telefona – PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, ki predstavlja kombinacijo HONOR-jeve najnovejše tehnološke inovacije in brezčasne elegance Porsche Designa.


Spoštljivo tanek

Po dveh letih razvoja telefon HONOR Magic V2 vključuje več kot 210 tehnoloških prebojev, kot so ultra tanka baterija, hladilni sistem, tečaji zaslona, priključek Type-C, zaslon, zvočnik itd. HONOR Magic V2 je najtanjši preklopi pametni telefon pri čemer je zgledno velik. Ob tem je impresivna tudi njegova nizka teža, saj za preklopnega velika tehta zgolj 231 gramov. Impresivna je tudi debelina, ko je zložen – vsega 9,9 mm. To je inženirjem uspelo doseči z novo generacijo silicijevo-ogljične dvojne baterije s povprečno debelino le 2,72 mm, ki dosega visoko skupno kapaciteto do 5000 mAh.

Poleg vitkega profila se HONOR Magic V2 ponaša tudi s pionirsko uporabo materialov, ki jih uporabljajo v letalstvu in tečajev iz titanove zlitine, izdelanih s tehnologijo 3D-tiskanja – prvič v preklopnem mobilniku doslej. Njegovo vzdržljivost potrjuje tudi certifikat SGS – HONOR Magic V2 zdrži več kot 400 tisoč upogibov, kar obljublja zanesljivost, primerljivo z desetletjem vsakodnevne uporabe.

Na zadnji strani se bohoti sistem trojne zadnje kamere, ki vključuje glavno kamero s 50 MP (f/1,9), ultra širokokotno kamero s 50 MP (f/2,0) in teleobjektiv s senzorjem 20 MP (f/2,4). Fotografije in video posnetki so nadpovprečni, posebej ob nočni svetlobi so barve in ostrina fotografij znatno pred konkurenti.

HONOR je ponosen tudi na naslednjo inovacijo, osredotočeno na uporabnika, saj podpira tehnologijo zatemnitve 3840 Hz PWM, ki zmanjša obremenitev oči in zagotavlja udobno gledanje tudi med daljšo uporabo. Uporabniško izkušnjo na novo raven dviguje prilagojen operacijski sistem MagicOS, ki skrbi, da so videokonference, predvajanje glasbe in fotografiranje bolj intuitivni kot kadarkoli prej. HONOR Magic V2 obljublja neprimerljivo boljšo izkušnjo brskanja in kristalno čisto sliko video klica, kar uporabnikom zagotavlja produktivnost. Poleg tega uvedba Dual Tasking Efficiency, ki jo omogoča navpično razdeljen zaslon, spremeni večopravilnost v lahkotno dejavnost, ki uporabnikom omogoča, da opravljajo delo in uživajo v prostem času hkrati.


RSR za Porsche Edition

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR je preprosto povedano izkušnja športnega avtomobila v uporabnikovi dlani. Napredni prepogljivi mobilnik se v tem primeru sreča s čisto in funkcionalno estetiko Porsche Designa, ki navdih črpa iz sveta motošporta. Linija hrbtne strani vodilnega preklopnega pametnega telefona domiselno spominja na pokrov motorja vozila Porsche 911. Izboljšan oprijem v dlani pa posnema izkušnjo volana športnega avtomobila v uporabnikovi dlani. PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR je na voljo v barvi avtomobila Porsche Agate Grey.


Brezkompromisni HONOR Magic V2 bo na prodajnih policah v Sloveniji na voljo od 1. februarja v črni barvi (vegansko usnje) po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov pri vseh večjih mobilnih operaterjih (A1, Telemach in Telekom Slovenije). Ob nakupu bodo prvi uporabniki prejeli še dve vrhunski darili – tablico HONOR Pad X9 in pametno uro HONOR Watch 4 (velja do razprodaje zalog).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.