26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Še tesnejša naveza Mastercard in PayPal

1 min read

Po uspešni uvedbi v ZDA in Singapurju sta podjetji Mastercard in PayPal svojo storitev takojšnjega prenosa sredstev prenesla tudi na več evropskih trgov, in sicer Bolgarijo, Bosno, Italijo, Nemčijo, Romunijo, Srbijo, Slovenijo, Španijo in Veliko Britanijo. Na trgih, kjer je tak način prenosa sredstev v realnem času že mogoč, je storitev že dosegla izjemno priljubljenost. Veselim se je tudi sam.

foto: Mastercard

Takojšnji prenos sredstev uporablja storitev Mastercard Send™ in uporabnikom PayPal omogoča, da sredstva iz svojega PayPal računa prenesejo na svojo kartico Mastercard v praktično realnem času*. Omogočanje nakazil na plačilno kartico, kot je npr. debetna kartica, je lahko bolj priročno za stranke, ki pogosto lažje dostopajo do podatkov o svoji kartici kot do podrobnosti o svojem bančnem računu. To obenem predstavlja priložnost za izdajatelje Mastercard, ki lahko zagotovijo večjo vključenost potrošnikov in njihovo dodatno potrošnjo.

Mastercard Send je del aplikacijskega sloja v večtirni ponudbi podjetja Mastercard in posameznikom ter organizacijam omogoča vplačila in izplačila na izbrani način in ob najbolj ustreznem času, tako med bančnimi računi ali, kot omogoča ta funkcionalnost PayPal, med različnimi viri kartic. Ta nova storitev za prenos sredstev v realnem času obenem ponuja koristno alternativo poslovnim uporabnikom PayPal, saj hitrost prenosa in hitrejši dostop do dohodkov izboljšata likvidnost in denarni tok.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.