18. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Facebook in zmenkarije

2 min read

Z današnjim dnem je spletni velikan storitev Facebook Dating omogočil tudi v Evropi. Kot pravijo v Facebooku, so se za to potezo omogočili, da bi lahko pomagali čim več ljudem najti resne zveze preko skupnih zanimanj, dogodkov, ali skupin.

Odkar so uvedli Facebook Dating, je v 20 državah, kjer je funkcija uporabnikom že na voljo, nastalo že več kot 1,5 milijarde ujemanj.
Facebook Dating je poseben prostor, znotraj Facebookove aplikacije, v katerega lahko uporabnik vstopi s privolitvijo. Uporabnik lahko s samo nekaj kliki v aplikaciji oblikuje profil v Facebook Datingu. Facebook Dating uporabniku olajša deljenje svoje resnične, dejanske osebnosti in daje bolj verodostojen vpogled v to, kdo pravzaprav v resnici je.

Nekaj ključnih značilnosti:
● »Stories« Storyji v Datingu omogočajo delitev trenutkov iz svojega vsakdanjega življenja, da lahko tudi tako najdete močnejšo povezavo z nekom, ki ima podobne interese kot vi. Če delite svoje Storyje iz Facebooka in Instagrama v svojem Dating profilu, lahko tudi pokažete, namesto da bi le napisali, kakšna oseba ste. S Storyji lahko osebo bolje spoznate, že preden se z njo ujamete, ne le za tem.
● »Secret Crush« Funkcija Secret Crush – »tajna simpatija« omogoča raziskovanje potencialnih odnosov z ljudmi, s katerimi ste že povezani na Facebooku in/ ali Instagramu, saj Facebook Dating ne bo predlagal vaših prijateljev na Facebooku. S funkcijo Secret Crush, lahko izberete do devet svojih prijateljev na Facebooku ali sledilcev v Instagramu, ki vas zanimajo. Če vas tudi simpatija doda na svoj seznam Secret Crush, pride do ujemanja! Če pa vaša simpatija ne uporablja Datinga, ne ustvari seznama Secret Crush, ali vas ne uvrsti na svoj seznam – potem vaša simpatija ne bo vedela, da ste jo/ga vnesli na svoj seznam.
● »Events and Groups« V funkciji lahko izberete možnost videti, kdo ima podobne interese kot vi in uporablja Dating z izbiro deljenja svojih Facebookovih dogodkov in skupin v svojem Datingu. Če na primer, iščete osebo, ki je prav tako ljubitelj psov kot vi, lahko s to funkcijo vidite druge člane skupin lastnikov hišnih ljubljenčkov, v katere ste včlanjeni, ki tako kot vi uporabljajo Dating.
● »Virtual Dates«: Torej v Datingu ste se ujeli z drugim uporabnikom funkcije in pripravljena sta za video klepet. Predstavljamo funkcijo, s katero lahko začnete video klepet z osebo, s katero ste se ujeli preprosto s klikom na ikono za video klepet v vajinem klepetu. S klikom na ikono bo sogovornik prejel povabilo v video klepet, ko ga sprejme, se pridruži videeoklicu. Tako se bosta lahko še bolje spoznala. Ko začnete video klepet, se bo sogovorniku prikazalo vaše ime in vaša fotografija iz profila v Datingu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.