CRAFT tipkovnica

Po “kraft” pivovarjih smo dobili še “kraft” tipkovnico. In to iz proizvodnih obratov profesionalca – družbe Logitech. Posebnost te tipkovnice je kolešček za “ustvarjalni vnos”, s katerim postavlja nov standard med računalniškimi tipkovnicami. T. i. pametni aluminijast vrtljivi gumb uporabniku omogoča popolnoma nov način takojšnjega dostopa do specifičnih računalniških orodij/aplikacij. Z dotikom, pritiskom ali zasukom lahko prilagodimo svetlost, kontrast in nasičenost slike v programu Adobe Photoshop ali ustvarjamo in prilagajamo velikost grafov ter tabel v programu Microsoft Excel. S preprostim zasukom gumba nastavimo tudi velikost pisave v programih za urejanje dokumentov. Uporabniško izkušnjo odlikuje ultimativni nadzor – natančnost, učinkovitost in neprekinjen ustvarjalni tok.

Svoje doda še programska oprema Logitech Options, saj tipkovnica CRAFT pozna profile, ki še pohitrijo delo z aplikacijami, kot so Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe InDesign CC ter Microsoft PowerPoint, Excel in Word. Za piko na i je tipkovnica CRAFT še osvetljena, osvetlitev pa se samodejno prilagaja glede na svetlobne pogoje v prostoru.

Edina stvar, ki nas je zmotila pri novi tipkovnici, je njena cena. Za 199 evrov nam mora prihraniti res veliko časa pri delu, da upraviči nakup …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.