27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology omogočil datotečni strežnik Presto

2 min read

Synology je objavil možnost poganjanja datotečnega strežnika Presto na svojih strežnikih NAS. Ta uporabnikom znatno pohitri prenose večjih količin podatkov preko omrežja WAN. Obenem pa poenostavlja postopke za namestitev in upravljanje z IT opremo.

Datotečni strežnik Presto deluje na osnovi ekskluzivne tehnologije Synology Internet Transfer Accelerator (SITA) in učinkovito presega splošno poznane težave z visoko latentnostjo in nestabilnimi povezavami pri prenosu datotek na daljše razdalje z uporabo protokolov, ki niso podobni FTP. Obenem bistveno pohitri prenos velikih količin podatkov na oddaljene lokacije.

Datotečni strežnik Presto rešuje težave s prenosom podatkov na dveh nivojih: tehnologija SITA rešuje splošno znane težave s prenosom datotek na velike razdalje; intuitivni vmesnik pa omogoča uporabnikom hitro spoznavanje z možnostmi, ki jih program ponuja.

Glavne lastnosti datotečnega strežnika Presto vključujejo:
• Hiter prenos datotek na osnovi SITA: pri prenosu velikih količin digitalnih podatkov na oddaljene lokacije SITA zagotavlja, da so datoteke vseh vrst prenešene z veliko hitrostjo preko omrežja WAN.
• Visoka varnost prenosa datotek: AES enkripcija podatkov je podprta na Presto namiznem odjemalcu. Podatki za prijavo so zavarovani v posebnem kodiranem TLS/TCP kanalu, z verifikacijo v dveh korakih za dodatno zaščito.
• Poročila glede na prednastavljene parametre: administrator lahko na datotečnem strežniku Presto preprosto izdela dnevna, tedenska, mesečna, ali letna poročila in jih pošlje na izbrane e-naslove.
• Intuitivni uporabniški vmesnik: namizje Presto omogoča uporabnikom varno imenjavo datotek na najbolj uporabljanih platformah, kot so Mac, Windows in Linux.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.