HTCjevi poželjivci

Obliko treh najnovejših pridobitev proizvajalca HTC, mobilnikov Desire 530, HTC Desire 630 in HTC Desire 825, je navdihnila urbana ulična moda, ki predstavlja premostitev vrzeli med modo in zabavno elektroniko. Z uporabo posebno ustvarjenega učinka micro splash na polikarbonatnem ohišju je prav vsak telefon hkrati oseben in edinstven.

Ob zavedanju, da ljudje radi prilagodijo svoj stil in so v koraku s trendi, je ekipa oblikovalcev ustvarila tudi dvobarvne ovitke, ki se razdelijo na dele, vrvice, ki črpajo navdih v ročajih torbic, in več kot 25.000 tem, s katerimi lahko uporabnik prilagodi barvno shemo in ozadje naprave glede na svoje najljubše fotografije.

HTC_Desire_EYE_all

A ni vse le v dizajnu. Zvok je izjemno pomemben, skladna z izbiro glasbe, ki je zelo osebna, pa je tudi zahteva pa visoki kakovosti zvoka. Uporabniku poslušanje bogatejšega in bolj dinamičnega zvoka na napravah Desire 630 in 825 omogoča certificiran visoko ločljiv zvok in revolucionarni zvočni sistem HTC BoomSound s tehnologijo Dolby Audio™ v kombinaciji s samodejnim zvočnim predvajanjem, ki daje štirikrat več zvočnih podrobnosti v primerjavi s kakovostjo predvajanja CD-plošč. Hkrati obe omenjeni napravi vključujeta tudi slušalke visoke ločljivosti, ki prinaša visokokakovosten zvok.

Mladi bodo po ocenah v svojem življenju posneli do 25.000 selfijev1, zato mora biti ustrezna tudi kakovost fotografij. Ti telefoni so bili posebej zasnovani s kamero na sprednji strani naprave s 5 milijoni slikovnih točk in funkcijama Auto Selfie in Voice Selfie, ki omogočata uporabniku zajemanje posnetka brez dotika gumba. Vgrajena funkcija Live Make-Up na telefonih Desire 630 in 825 uporabniku zagotavlja tudi izboljšavo videza njegovega obraza na posneti fotografiji.

A16 - Desire 530/630 - Handset - Image - Global - StratusWhite

A16 – Desire 530/630 – Handset – Image – Global – StratusWhite

Natančna zasnova se nadaljuje s kamero na zadnji strani naprave z 8 milijoni slikovnih točk pri telefonu HTC Desire 530 in 13 milijoni slikovnih točk pri telefonih Desire 630 in 825 ter z vgrajenim senzorjem BSI, ki veča količino zajete svetlobe in tako omogoča odlične posnetke ob katerem koli delu dneva. Dodatne funkcije, kot sta burst shot in sweep panorama, uporabniku omogočajo zamrznitev gibanja in zajetje krajinskih fotografij profesionalnega videza. Ob tem aplikacija Google Photos predstavlja idealen prostor za shranjevanje uporabnikovih fotografij in video posnetkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.