26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

HTC One A9

2 min read

HTC One A9 je novi pametni telefon, ki rad ugaja in izstopa iz množice. Zunanjost zaznamuje čist dizajn, spodobno zmogljivi strojni opremi pa poveljuje najnovejši operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow. Piko na i postavi uporabniški vmesnik HTC Sense, s čemer ustvarja edinstveno izkušnjo uporabe pametnega telefona.

HTC-One-A9

Elegantna oblika z izpopolnjeni robovi in natančno oblikovan gumb za vklop naprave se brezhibno skladajo z izjemno tankim kovinskim okvirjem in dajejo naraven, lahek občutek rokovanja s telefonom. Elegantni dvojni vrhnji sloj, ki je na voljo v karbonsko sivi, opalno srebrni, topaz zlati in vijolični Deep Garnet barvi1, je skrbno brušen z največjo natančnostjo in pod pritiskom očiščen pred glajenjem robov. To telefonu daje dodatno globino in bogatost ter predstavlja edinstvenost na trgu pametnih telefonov. Nazadnje se zlijeta kovina in steklo, saj se 5-palčni (12,7 cm) zaslon visoke ločljivosti AMOLED s steklom 2.5D Corning Gorilla Glass 4 popolnoma prilega robovom kovinskega ohišja. S prikazom svetlejših in živahnejših barv telefon zagotavlja briljantno grafiko in igranje iger celo na neposredni sončni svetlobi.

Najboljša kamera je tista, ki jo uporabnik lahko uporabi v danem trenutku, zato mora omogočati zajemanje osupljivih posnetkov v vsaki situaciji. Kameri na sprednji in zadnji strani telefona HTC One A9 skupaj z močnimi, a preprostimi orodji za urejanje posnetkov do odličnih fotografij in videoposnetkov vodita že z enim dotikom. Osnovna kamera na zadnji strani naprave ima ločljivost 13 milijonov slikovnih točk ter stabilizator (ang. Optical Image Stabilization), ki samodejno zmanjša tresljaje in popravlja vibracije ter tako daje kristalno čiste posnetke v vsakem trenutku. Medtem sprednja kamera UltraPixel zagotavlja najboljše avtoportrete ne glede na osvetljenost, saj senzor HTC UltraPixel zajame 300 odstotkov več svetlobe kot konvencionalne kamere na pametnih telefonih. Fotografije zna zapisati tudi v zapisu RAW.

HTC-One-A9-vse-strani

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.