26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Miška in tipkovnica za odpravo tehničnih mej

1 min read

Logitech je na sejmu IFA poskrbel za zanimivo kombinacijo miške in tipkovnice, ki odpravljata meje med različnimi platformami. Bluetooth tipkovnica K380 in miška M535 namreč znata sodelovati tako z napravami na platformi Windows, iOS ali Android. Še več, znata celo elegantno preklapljati med njimi.

JPG 300 dpi -RGB--K380 Keyboard BTY3 Blue

Logitech K380 Bluetooth tipkovnica za več naprav prinaša udobje namiznega tipkanja na računalnik, pametni telefon in tablico. Shrani lahko do tri povezane naprave, med katerimi elegantno preklapljamo z namenskimi gumbi Easy-Switch. Tipkovnica prepozna posamezno priklopljeno napravo in samodejno dodeli tipke podprtim funkcijam in bližnjicam. S priloženima baterijama AAA tipkovnica deluje do dve leti, na voljo je v modri ali sivi barvi, stane pa slabih 45 evrov.

JPG 300 dpi -RGB--M535BT_Gray_TOP
Prav toliko velja tudi Logitech M535 Bluetooth miška, ki prav tako podpira ustvarjanje na praktično vsaki računalniški napravi, kjerkoli in kadarkoli. S programabilnim navigacijskim gumbom lahko preklapljamo med aplikacijami in namizji, premikamo datoteke in slike ter posnemamo poteg s tremi prsti. Zahvaljujoč optičnemu senzorju laserskega razreda, je miškino sledenje zanesljivo na skoraj vsaki podlagi, od kovinskih gostilniških miz do ploščic kuhinjskih pultov in vaše najljubše pisalne mize. Je prenosna, ima nagibni kolešček, zaobljeno obliko in teksturirane gumijaste oprijeme za trajno udobje, z eno baterijo AA pa deluje do 10 mesecev.

JPG 72 dpi -RGB--Hainan_23  JPG 300 dpi -RGB--K380 keyboard lifestyle 51

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.