8. maja 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lexmark obvlada tiskanje na ozkih medijih

2 min read

O inovacijah iz sveta tiskalnikov ne pišem prav pogosto – ker jih skorajda ni. No, tokrat lahko pohvalim podjetje Lexmark, ki je pred kratkim predstavilo sedmo generacijo tiskalniških naprav in lastniško tehnologijo VariTherm za specializirana tiskalniška opravila. Nova barvna tiskalnika, ki uporabljata omenjeno tehnologijo, obvladata tiskanje na ozke medije, s čimer povečuje zmogljivost tiskanja in vsestranskost v poslovnih okoljih. Novi Lexmarkov tiskalnik CS737dze in barvna večfunkcijska naprava CX737adzse uporabljata edinstven tehnološki pristop, ki zagotavlja izjemno zmogljivost tiskanja pri standardnih in nestandardnih velikostih medija, kot so čestitke, etikete za embalažo tablet, označevanje nevarnih snovi in številne druge možnosti uporabe tiskanja na ozke medije.

“Stranke tiskajo na različne velikosti medijev, da bi izpolnile potrebe nenehno spreminjajočega se poslovnega okolja,” je dejala Melanie Hudson, Lexmarkova višja podpredsednica in vodja prodaje, ter nadaljevala: “Nova Lexmarkova serija 7 barvnih tiskalnikov, ki obvladajo tudi tiskanje na ozke medije, združuje novo razvit uparjalnik s prenovljeno vdelano programsko opremo, ki sproti zaznava velikost medija in prilagodi segrevanje glede na širino medija, kar strankam omogoča tiskanje praktično vsega – od nalepk za pločevinke z barvo do nalepk za steklenice.”

Tehnologija VariTherm™ zaznava velikost medija v tiskalniškem opravilu in prilagodi segrevanje širini medija, kar zagotavlja izjemno zmogljivost tiskanja na medijih, ožjih od 21 x 28 centimetrov. Stranke lahko tiskajo na širok nabor ozkih medijev za specializirana tiskarska opravila, vključno z voščilnicami, etiketami za embalažo tablet ter označevanjem nevarnih snovi in steklenic.

Lexmarkovi tiskalniki serije 7 so opremljeni s senzorji, ki neprekinjeno spremljajo več sto podatkovnih točk in zagotavljajo dodatne prednosti, kot sta napovedno vzdrževanje in samodejno dopolnjevanje potrošnega materiala, ko so povezani z Lexmarkovimi storitvami v oblaku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.