19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Mimovrste v španovijo z GLS paketomati

2 min read

Spletna trgovina Mimovrste je razširila nabor prevzemnih mest s široko mrežo več kot 350 GLS Paketomatov v vseh slovenskih občinah, z namenom uresničevanja svoje dolgoročne strategije po boljši geografski pokritosti, dostopnosti, učinkoviti dostavi in prevzemu blaga. Na ta način bo Mimovrste še naprej zagotavljal izjemno kakovostne storitve za svoje uporabnike in jamčil za trajnostno in konkurenčno poslovanje v prihodnje. Kupci bodo Paketomate prepoznali po zaščitnih barvah spletnega trgovca, saj so oblečeni v barve blagovne znamke Mimovrste by Allegro.

»Z vzpostavitvijo razvejane mreže Paketomatov po vsej državi smo se svojim strankam še bolj približali, saj smo jim na ta način zagotovili kar najkrajšo pot do prevzema blaga, ki je zanje še bolj udobna in okolju prijazna. Navdušeni smo nad pozitivnimi povratnimi informacijami svojih strank in njihovo izjemno hitro prilagoditev na novo ponujeno možnost dostave blaga – v manj kot mesecu dni od vzpostavitve mreže GLS Paketomatov smo dostavili pošiljke več kot 10.000 strankam, iz dneva v dan pa beležimo tudi večje povpraševanje za dostavo v Paketomate,« je pojasnil Tomáš Punar, direktor Mimovrste by Allegro.

Mimovrste po novem v štirih slovenskih mestih, v Ljubljani, Celju, Kranju in v Kopru zagotavlja dostavo na isti dan za vsa oddana naročila. Velja za naročila, odposlana na poštne številke 4000 Kranj, 1000 Ljubljana, 3000 Celje in 6000 Koper.

Do konca maja brezplačen prevzem v GLS Paketomatih
Prevzem in nakup blaga sta na voljo v obstoječih fizičnih trgovinah v Ljubljanski Šiški in nakupovalnem centru BTC ter v Mariboru. V omenjenih prodajalnah Mimovrste zagotavlja takojšen nakup oziroma prevzem artiklov, ki spadajo med najbolj prodajane in zaželene med uporabniki spletne platforme Mimovrste. Poleg omenjenih, je na voljo dodatnih 1.400 prevzemnih točk, ki vključujejo 600 DPD in 450 Pošta Slovenije prevzemnih točk po vsej državi.

Mimovrste svojim uporabnikom še vedno zagotavlja dostavo na dom, s tem, da je znižal ceno dostave iz 4,29€ na dostopnejših 2,99€ za male pakete, na voljo za dostavo znotraj Slovenije. Nova cena dostave na dom velja za artikle, ki so v domeni dostave Mimovrste, izključuje pa artikle, ki so na voljo v okviru partnerskega programa spletne tržnice in kjer cene dostave določajo Mimovrste partnerji.

Poleg dostave na dom se bodo uporabniki lahko odločili za prevzem blaga v GLS Paketomatih, na voljo za male pakete. Vse do 31. maja 2023 bo prevzem paketov v Paketomatih za kupce brezplačen, vključno z dostavo naročenih artiklov v 24 urah po oddaji naročila.

Brezplačna vračila blaga z uporabo Paketomata
Spletni trgovec Mimovrste se zavezuje, da bo tudi v prihodnje zagotavljal kakovostno uporabniško izkušnjo, ki zajema celoten nakupovalni proces, vključno z možnostjo vračila blaga v 14 dnevih od prevzema blaga. Z uvedbo GLS Paketomatov bodo kupci poleg že obstoječih možnosti vračila blaga lahko izkoristili tudi brezplačno vračilo oziroma reklamamirali blago z uporabo pošiljanja prek Paketomata.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.