7. julija 2022

Tehnokrat

Moč tehnologije.

“Svetovne” kartice

2 min read

Ja, prav tako bi jim lahko pogovorno dejali. Mastercard s plačilnimi karticami Mastercard World in Mastercard World Elite odgovarja na vse višje zahteve uporabnikov digitalnih plačil – zagotavlja jim brezskrbnost pri spletnem nakupovanju kot tudi na potovanju.

Tako kot vse bolj priljubljeno spletno nakupovanje med Slovenci kliče po vedno varnejši plačilni izkušnji, uporabniki plačilnih kartic visoko vrednotijo tudi edinstvena doživetja. Že tri četrtine Slovencev namreč spletno nakupuje (76 %), pri tem pa kot najpomembnejši faktor izpostavlja varnost bančnega računa (56 %), kot potrjuje tudi nedavna raziskava Masterindex (2021). Globalno tehnološko podjetje Mastercard, ki postavlja trende na področju digitalnih plačil, s karticama World in World Elite zagotavlja plačilno sredstvo ekskluzivnih brezplačnih ugodnosti, ki ustrezajo še tako zahtevnemu življenjskemu stilu.

Plačilna kartica Mastercard World in Mastercard World Elite uporabnikom zagotavlja še boljšo zaščito pri spletnem nakupovanju. Z možnostjo brezplačne aktivacije zavarovanja spletnih nakupov so tako zaščiteni pri nakupu, v primeru kraje ali nastale škode, poleg tega pa deležni podaljšane garancije in garancije najugodnejše cene za spletne nakupe.

Zavarovalni paket spletnega nakupa (E-Commerce insurance package) vsebuje tri različna zavarovanja:

  • Podaljšana garancija (za nakupe do 2000 eur)

Eno (1) dodatno leto garancije proizvajalca za gospodinjske aparate in elektroniko, kot so pametni telefoni in prenosni računalniki.

  • Garancija najugodnejše cene za spletne nakupe (do 500 eur)

Uporabniku je zagotovljeno vračilo razlike med nakupno ceno izdelka in nižjo ceno za isti izdelek, ki jo najde v drugi spletni trgovini v 30 dneh od nakupa (minimalna cena posameznega izdelka 50 EUR; minimalna razlika v ceni 50 EUR).

  • Zaščita pri spletnem nakupu (do 2000 eur)

Zaščita pred krajo izdelka ali poškodbami zaradi poplav ali požara v kraju bivanja v 30 dneh po nakupu. Zavarovalnica bo popravila ali zamenjala izdelke, ki jih krije zavarovanje, ali pa imetniku kartice povrnila znesek, enakovreden kupnini izdelka.

Dodatne informacije o zavarovanju spletnih plačil so na voljo tukaj.    

Obogatena potovalna izkušnja: še hitreje in še bolj udobno potovanje

Imetnikom kartic Mastercard World in World Elite so na voljo tudi ugodnosti, ki bogatijo uporabnikovo potovalno izkušnjo in prihranijo na njihovem času. Med njimi ne gre spregledati storitve hitrega prehoda, s katerim bodo imetniki preskočili vrsto naravnost do varnostne kontrolne točke. Ta brezplačna ugodnost je danes na voljo že na več kot 40 letališčih po svetu, mreža držav pa se mesečno širi.

Poleg tega pa lahko imetniki uživajo v prednostih rabe ekskluzivnega letališkega poslovnega salona na mednarodnem letališču Jože Pučnik v Ljubljani, ki je za imetnike kartice Mastercard World Elite brezplačna, za imetnike Mastercard World pa je vstop s plačilom.

Kartice Mastercard World in World Elite že omogočajo banke NLB, Sberbank, Deželna banka Slovenije in Unicredit bank.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.