24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Xiaomi brez predaha; tu je POCO M4 Pro 5G

2 min read

POCO, priljubljena blagovna znamka med mladimi tehnološkimi navdušenci, ki sicer sodi pod okrilje družbe Xiaomi, je danes predstavila POCO M4 Pro 5G, pravo pošast za zabavo srednjega razreda. Mobilnik s sistemskim naborom MediaTek Dimensity 810 nagovarja predvsem mlade uporabnike, ki jih privlačijo kulske in trendovske naprave, POCO M4 Pro 5G predstavlja zmogljiv aparat za pretakanje videoposnetkov in igranje iger, ki izboljšuje poglobljeno zabavno izkušnjo s svilnato gladkim zaslonom s hitrostjo osveževanja 90 Hz in 33 W profesionalnim hitrim polnjenjem.

»Serija M je nedvomno najboljši telefon za mlade uporabnike, ki iščejo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Z najnovejšim POCO M4 Pro 5G smo presegli njihova pričakovanja,« je povedal Kevin Qiu, vodja oddelka POCO Global, in dodal: »Z naborom novosti v seriji M, ki vključuje večjo zmogljivost in 33 W profesionalno hitro polnjenje, je POCO M4 Pro 5G nedvomno najboljši telefon za zabavo, ki smo ga doslej predstavili.«

Telefon ima tudi druge karakteristike vodilne naprave, vključno z aktualno povezljivostjo 5G in podporo za dvojno stanje pripravljenosti 5G ter tehnologijo UFS 2.2 za hitrejše zaporedne hitrosti pisanja in z vrhunsko večopravilnostjo.

POCO M4 Pro 5G je prvi telefon serije M z impresivnim tipalom 50 MP in ultra-široko kamero 8 MP. Toda v kombinaciji z vrsto kreativnih funkcij fotoaparata, kot so nočni način, kalejdoskop, počasni posnetek in videoposnetek s časovnim zamikom, je mogoče kateri koli posnetek ali fotografijo nadgraditi z jasnejšo sliko in dih jemajočimi posnetki pokrajine. Celo selfiji postanejo bolj nepozabni s panoramskimi selfiji, posnetimi s sprednjo kamero 16 MP. Če želite posnetku dodati piko na i, to lahko naredite s filtri.

POCO M4 Pro 5G bo na voljo v treh barvah, vključno s POCO Yellow, Power Black in Cool Blue, na voljo pa bo tudi v treh različicah: 4 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB in 8 GB + 128 GB.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.