16. julija 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology VPN Plus ostaja brezplačen

1 min read

Synology je objavil, da je VPN Plus – strežnik VPN, ki deluje na usmerjevalnikih Synology – uvrstil med programe s trajno brezplačnimi licencami.

»V podporo podjetjem po svetu smo rešitev predstavili ob prvem izbruhu epidemije Covid-19. Sedaj, 18 mesecev kasneje, stanja ni mogoče spremeniti. Delo od doma je postala nova normalnost,« je izjavila Rebecca Lin, produktna vodja za VPN Plus v podjetju Synology Inc. »Menimo, da morajo imeti naši uporabniki poln brezplačen dostop do vseh najboljših VPN tehnologij, ki jih Synology lahko ponudi. Zato smo se odločili, da so vse, prej plačljive možnosti vrhunske strežniške rešitve VPN Plus, odslej brezplačne.«

V skladu z novim programom lahko novi in obstoječi lastniki Synologyjevih brezžičnih usmerjevalnikov RT1900ac, RT2600ac in MR2200ac trajno in brez dodatnih stroškov aktivirajo licence Client VPN Access, ki omogoča dostop odjemalca na strežnik in licence Site-to-Site VPN za postavitev povezave VPN med dvema strežnikoma.

O rešitvi VPN Plus

VPN Plus omogoča, da vaš usmerjevalnik Synology gosti zmogljiv strežnik VPN, ki ga je enostavno nastaviti in upravljati. Podpira SSTP, OpenVPN, L2TP prek IPSec, kot tudi Synologyjev lasten protokol SSL VPN in preprost namizni odjemalec. Spletni portal VPN omogoča uporabnikom neposreden dostop do intranetnih mest podjetja. Zaposlenim pa je z uporabo spletnega brskalnika omogočen tudi dostop do oddaljenega namizja.

Več o VPN Plus >

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.