20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Tiskalniki, na katere se lahko zanesete

2 min read

Japonci zadnja leta vse več stavijo na zanesljivost tehnoloških naprav. Nič drugače ni v svetu tiskalnikov, kjer se kitajsko naravnani konkurenci zoperstavlja Kyocera. Serija TASKalfa 7054ci/7004i ponuja najboljše poslovne rešitve v svojem razredu za zadovoljevanje potreb rastočih organizacij, ne glede na panogo in velikost. Celotno ponudbo sestavljajo štiri barvne večnamenske naprave A3: TASKalfa 7054ci, 6054ci, 5054ci in 4054ci ter tri črnobele naprave: TASKalfa 7004i; 6004i in 5004i.

Nova serija TASKalfa 7054ci prinaša vrsto novih varnostnih izboljšav, vključno z upravljanjem varnostnih dnevnikov, samodejnim preverjanjem certifikatov, izboljšanimi komunikacijskimi protokoli, digitalnim podpisom in šifriranjem e-pošte.

Po zaslugi tehnologij, ki temeljijo na umetni inteligenci (AI) si lahko uporabniki obetajo povečanje produktivnosti. Naprave iz serije TASKalfa 7054ci/7004i prinašajo kakovostnejše rezultate v krajšem času kot kdajkoli doslej.

Z novim, poenostavljenim uporabniškim vmesnikom, te naprave združujejo edinstveno zasnovo izdelka z intuitivnimi funkcijami za vsestransko prijetno izkušnjo tiskanja.

Razvoj novih A3 večnamenskih naprav je za podjetje Kyocera, ki temelji na filozofiji odgovornega ravnanja z naravnimi viri, še en pomemben korak v tej strategiji. Poraba energije v načinu mirovanja se je v celotnem naboru izdelkov znatno zmanjšala. To ne le , da pomaga izboljšati ekološke poverilnice podjetja, ampak tudi prispeva k znatnemu prihranku pri porabi električne energije.

S hitrostmi tiskanja od 40 do 70 strani na minuto in hitrostjo skeniranja do 274 posnetkov na minuto, serija TASKalfa 7054ci/7004i zagotavlja neverjetno kakovost brez čakanja. Poleg tega, z vhodno zmogljivostjo optičnega bralnika 320 strani in ugledom visoko zanesljivih izdelkov podjetja Kyocera, so te vsestranske večnamenske naprave pravi delovni konji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.