24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Za računalništvo na robu

2 min read

This is a collection of various environment pictures with the mounting options for the ThinkSystem SE350 Edge server.

Infrastrukturni oddelek družbe Lenovo je danes objavil, da bo v svojih strežnikih za računalništvo na robu ThinkSystem SE350 prvi ponudil programsko rešitev podjetja VMware za robustno in odporno delovanje. Ta bo skupaj z naprednimi varnostnimi rešitvami že prednameščena na omenjenih strežnikih, ki jih bo Lenovo strankam dobavil na njihove robne lokacije. Poleg tega je Lenovo napovedal izboljšanje programske opreme za upravljanje odprte avtomatizacije v oblaku Lenovo Open Cloud, ki bo zagotavljala avtomatizacijo načrtovanja, uvajanja in tekočega upravljanja od podatkovnih centrov v oblaku do robnih lokacij. Organizacije lahko zdaj z isto programsko opremo za upravljanje načrtujejo svoje rešitve za oblake podatkovnih centrov in robne infrastrukture.

Lenovo bo prvi ponudnik, ki bo strankam ponudil programsko rešitev za robne lokacije, ki jo je razvila družba VMware. Rešitev, ki je že prednameščena na strežnikih ThinkSystem SE350, ima že vgrajeno omrežno stikalo in brezžično povezljivost, s čimer odpravlja potrebo po dodatnih namenskih omrežnih napravah na robu in omogoča tekoče in nemoteno delovanje strežnika. Stranke podjetja VMware bodo lahko kmalu uživale v istem okolju, kot ga imajo v svojem podatkovnem centru, neposredno na svojih robnih lokacijah.

Nova rešitev je idealna za oddaljene lokacije, ki morajo biti sposobne obdelovati podatke bližje njihovemu nastanku in bližje uporabnikom, vključno s trgovinami, proizvodnimi podjetji in šolami. Zaradi robustne narave ThinkSystem SE350 ti strežniki prenesejo ekstremne temperature in udarce. Poleg tega bodo na voljo z več dodatnimi varnostnimi mehanizmi in rešitvami, kot je sistem za zaznavanje gibanja in nedovoljene posege, vanje pa bodo vgrajeni šifrirani trdi diski, zato bodo podatki in naprave varni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.