2. decembra 2021

Tehnokrat

Moč tehnologije.

5G – Telemach misli resno

2 min read

Telemach se je odločil, da bo konkurenci pokazal, kako ravnati z novo generacijo omrežij 5G. Tako so gigabitne mobilne hitrosti na voljo že v 11 slovenskih mestih, poleg Ljubljane, kjer so s postavitvijo baznih postaj pričeli najprej, omrežje 5G sedaj ponujajo tudi v Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Slovenj Gradcu, Novemu mestu, Velenju in na Ptuju, s čimer sledijo strategiji čim hitrejše digitalizacije gospodarstva in družbe. Za pravo 5G uporabniško izkušnjo pa so prenovili še svoje pakete VEČ. Ti sedaj prinašajo vrsto oznak “neomejeno”.

Najhitreje rastoči mobilni operater uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije in stavi na nove in obstoječe naročnike hkrati. Oboji bodo namreč uživali v radodarnosti operaterja. Tokrat so z neomejenimi klici razširili paket VEČ, pri katerem so bile do sedaj minute v ostala omrežja omejene na 120 minut. Po novem tako vsi trije paketi, torej VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ, ponujajo neomejene klice in sporočila in tako postajajo še bolj transparentni in enostavni.

Povečuje pa se tudi količina prenosa podatkov. V paketu VEČ je z današnjim dnem na voljo 5 GB, v paketu ŠE VEČ pa kar 80 GB prenosa podatkov. Paket NAJVEČ pa je brez primere – v njem je količina podatkov neomejena!

In cene? Odlične. Telemach z oktobrom sicer pri paketu VEČ napoveduje manjšo prilagoditev mesečne naročnine, vendar pa uporabnikom z novo spremembo ponuja veliko več vsebine. Več kot petdeset tisočim uporabnikom, ki so za brezskrbno komunikacijo plačevali dodatni paket »neomejeni klici«, pa vključitev neomejenih klicev v sam paket pravzaprav pomeni dodatni mesečni prihranek do 3 evrov.

Vsem uporabnikom paketov VEČ je po novem brez doplačila na voljo tudi dostop do omrežja 5G brez omejevanja hitrosti. Za slednje sicer potrebujejo ustrezen 5G mobilni aparat in kartico SIM (USIM ali e-SIM), aktivacija dostopa pa se izvede samodejno.

»Svoje storitve dopolnjujemo v skladu s pričakovanji uporabnikov ter tehnologijo prihodnosti. Za brezhibno delovanje le-te sta ključna količina ter hitrost prenosa podatkov in to z nadgrajenimi paketi nedvomno nudimo. S to spremembo ponovno dokazujemo svojo inovativnost, usmerjenost na uporabniško izkušnjo in, tako kot že mnogo let, da na tržišču nenehno zastavljamo nove trende« je ob tem povedal predsednik poslovodstva družbe Adrian Ježina.

V paket NAJVEČ ostaja brez doplačila vključena tudi glasbena platforma TIDAL Premium z več kot 70 milijonov tujih in domačih skladb vseh zvrsti in 250.000 video posnetkov najvišje kakovosti. Za vse uporabnike, ki do 30. septembra 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za paket VEČ ali ŠE VEČ, pa je brezplačna uporaba storitve TIDAL Premium na voljo promocijsko, za 24 mesecev.

Več novic

2 min read
3 min read

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ste videli/vedeli?

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.