12. avgusta 2022

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Hladilniki Samsung Bespoke so tu

1 min read

Samsung je v Sloveniji začel s prodajo hladilnikov Bespoke, ki predstavljajo edinstveno ponudbo na trgu gospodinjskih aparatov, saj odlične tehnologije hlajenja prinašajo v kombinaciji s funkcionalnostjo in odličnim oblikovalskim stilom. Ti inovativni gospodinjski aparati svojstvenega videza prinašajo obilico vrhunskih tehnologij, kot so Flex dizajn, Optimal Fresh +, Cool Select + in Humidity Fresh +.

Hladilniki Samsung Bespoke bodo olajšali pripravo hrane, vaša živila pa bodo vedno ostala sveža zahvaljujoč inovativni coni Flex, ki ima pet stopenj prilagajanja temperature hladilnika. Temperaturo lahko nastavite za zamrzovanje, nežno zamrzovanje, meso in ribe, sadje in zelenjavo, kot tudi za pijačo. Zahvaljujoč tehnologiji Humidity Fresh +, v posebnem predelu v hladilniku bo vaša hrana ostala sveža in bo ohranila teksturo in okus. Poleg tega je možno prilagoditi raven vlažnosti znotraj samega predela Humidity Fresh + za še bolj optimalno uporabo, na primer za shranjevanje sadja in zelenjave.

Za lažjo organizacijo hrane ima ta hladilnik prilagodljive predale, s katerimi lahko notranji prostor prilagodite po lastnih željah. Hladilniki Bespoke vsebujejo tudi dvojni ledomat, torej z navadnimi kockami ledu dobite tudi drobljen led, kot nalašč za pripravo koktajlov, frapejev ali ledene kave.

Hladilniki Bespoke se zlahka umestijo v vsak interier, na voljo pa so v različnih barvah za edinstven dizajn prostora. V Sloveniji se priporočena maloprodajna cena hladilnikov Bespoke začne pri 719 €, na voljo pa so v različnih barvnih odtenkih, kot so nebeško modra, barva sivke, srebrna, bela, črna in bež.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.