2. decembra 2021

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Ustvarjalno naravnani Huawei MatePad 11

2 min read

Huawei ima novo super tablico, ki je že napol računalnik. MatePad 11 je prvi v družini tabličnih računalnikov Huawei, ki se lahko pohvali s hitrim 120-herčnim zaslonom IPS ločljivosti 2.560 × 1.600 slikovnih pik in velikosti 27,8 cm (10,95 palca). Od tod tudi oznaka modela. Visoka hitrost osveževanja slike se še posebej dobro izkaže pri ogledu video posnetkov in v igrah, kar omogoča popolno uživanje v podrobnostih in gladki grafiki, prednosti kakovostnega zaslona pa so vidne tudi med brskanjem po spletnih straneh in dokumentih. Z impresivno hitrostjo osveževanja omogoča tudi zelo občutljiv vnos rokopisa, medtem ko prilagajanje hitrosti podaljšuje življenjsko dobo baterije.

Poleg tega je zaslon zasnovan za zmanjšanje izpostavljenosti škodljivi modri svetlobi in utripanju, ki sta glavna dejavnika utrujanja oči. MatePad 11 ima namreč certifikat TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) in TÜV Rheinland Flicker Free, kar zagotavlja varnost in jamstvo, da je vid zaščiten, tudi po več urah dela.

Dviguje nivo učinkovitosti pri delu in študiju
MatePad 11 poganja najnovejši operacijski sistem HarmonyOS, ki omogoča še večjo produktivnost in večopravilnost. Ponuja tri načine delovanja za povezano delo na več zaslonih med različnimi napravami: zrcaljenje (Mirror), razširitev (Extend) in sodelovanje (Collaborate).

V načinu zrcaljenja je zaslon povezanega prenosnega računalnika prenesen na tablični računalnik, kar na primer omogoča neposredno podpisovanje in označevanje dokumentov ali risanje s pisalom M-Pencil (druge generacije). Način razširitve spremeni tablični računalnik v drugi zaslon prenosnega, kar je zaradi dodatnega zaslonskega prostora za prikaz vsebin popolno za preverjanje referenčnih dokumentov in brskanje po spletu. Inovativni način sodelovanja pa omogoča interakcijo med dvema različnima platformama oziroma v tem primeru med sistemoma HarmonyOS in Windows.

Razširite svoje možnosti
MatePad 11 s pisalom M-Pencil in magnetno Bluetooth tipkovnico dobi popolnoma nov razpon možnosti. M-Pencil se lahko pohvali s platino prevlečeno konico, nizko zakasnitvijo in 4096 ravnmi občutljivosti na pritisk za naravnejšo izkušnjo pisanja po zaslonu. Pisalo druge generacije podpira širok nabor inovativnih funkcij, vključno s Huawei FreeScript, ki pretovori ročno zapisano besedilo v digitalno obliko, dvojnim dotikom in podobno, inovativne možnosti risanja, kot sta predvidevanje potez in učinek čopiča, pa lahko uporabite tudi v aplikacijah drugih razvijalcev. Tipkovnica s polno velikostjo in 1,3-milimetrskim hodom tipke, ki med drugim podpira tudi brezžično polnjenje, nudi odlično izkušnjo tipkanja, z ohišjem tabličnega računalnika pa se sprime s pomočjo magnetnega priključka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ste videli/vedeli?

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.