19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Tiskanje in skeniranje v oblaku

2 min read

477812392

Kyocera je predstavila rešitve Kyocera Cloud Print and Scan, ki uporabnikom omogoča tiskanje in skeniranje prek storitev v oblaku. Rešitev prispeva k promociji hibridnega delovnega mesta v podjetjih vseh velikosti, saj ponuja prilagodljivo rešitev tiskanja in skeniranja z oddaljenih lokacij, hkrati pa nadzoruje celotne stroške tiskanja s pomočjo centralnega upravljanja.

Lansko leto so bile številne organizacije prisiljene sprejeti nove načine dela, saj je imela pandemija COVID-19 nepredstavljiv vpliv na delovna mesta. Po podatkih Mednarodne organizacije za delo (ILO) je do konca prve polovice leta približno 93 odstotkov delavcev živelo v državah, ki so uvedle ukrep, s katerim so zaprli pisarne in druga običajna delovna mesta. Gartnerjeva raziskava napoveduje, da bo v določeni meri vsaj 48 odstotkov zaposlenih po pandemiji še naprej delalo na daljavo.

Ker so pisarne vse bolj decentralizirane, je vse večja potreba po tiskalniški infrastrukturi, ki zaposlenim pomaga pri obdelavi dokumentov z različnih lokacij. Rešitev Kyocera Cloud Print and Scan je optimalna za organizacije, ki se prilagajajo novemu hibridnemu načinu dela in želijo povečati produktivnost. Rešitev ponuja:

• Tiskanje in skeniranje z več lokacij.
• Centralno upravljajte s stroški tiskanja v organizaciji vključuje sledenje obsegu tiskanja in postavljanje pravil in omejitev.
• S preverjanjem pristnosti uporabnika s strani skrbnika, nadzorom dostopa in šifriranjem podatkov zagotovlja varnost tiskanja in optičnega branja.
• Omogoča tiskanje ali skeniranje v in iz storitev v oblaku tretjih oseb, kot so na primer Google Drive, OneDrive in DropBox.

»Verjamemo, da tiskanje in skeniranje v oblaku podjetjem in drugim organizacijam odpira nove možnosti učinkovitega upravljanja s podatki. Nova rešitev temelji na našem poslanstvu, ki poudarja pomoč strankam, da spremenijo svoje podatke v znanje in jih izkoristijo za še bolj učinkovito delo,« je dejal Paul Socea, strokovnjak za programske izdelke v centru za tržne inovacije v Kyocera Document Solutions Europe.

Poleg tega pa Kyocera v sodelovanju z Microsoftom ponuja integracijo z Universal Print za izbrane tiskalnike in večopravilne naprave Kyocera. Universal Print je več-najemniška (multi-tenant) Microsoftova storitev tiskanja v oblaku, ki organizacijam omogoča upravljanje tiskalniške infrastrukture prek storitev v oblaku Microsoft 365.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.