15. maja 2021

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Rdeče srede tudi v 2021

2 min read

Addiko banka se je odločila, da bo tudi v 2021 nadaljevala tradicijo t. i. Rdečih sred. Če ste tudi vi med tistimi, ki si želijo leto začeti z urejenimi osebnimi financami, je Addiko banka s tradicionalno akcijo Rdeča sreda pravi naslov. V sredo, 13. januarja, obiščite eno od poslovalnic Addiko banke in sklenite gotovinski kredit brez stroškov odobritve. Ponudba velja za stranke vseh bank v vseh Addiko poslovalnicah in tudi na spletu.

V Addiko banki tako komitentom kot tudi nekomitentom ponujajo širok nabor gotovinskih kreditov, ki so sedaj na voljo po ugodnih obrestnih merah.

HIP kredit
Najhitrejša pot do gotovine za stranke vseh bank je HIP kredit do 7.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let. Dobite ga lahko s hitro odobritvijo in še hitrejšim izplačilom. Vlogo za HIP kredit lahko oddate tudi preko spleta, na spletni strani hipkredit.si. Ne spreglejte! Vloga za sklenitev kredita preko spleta vam ponuja ugodnejšo obrestno mero.

Addiko gotovinski kredit za nekomitente
Če za ureditev svojih osebnih financ potrebujete višje zneske in ne želite prenesti poslovanja na Addiko banko, vam je na voljo Addiko gotovinski kredit za nekomitente do 15.000 EUR z odplačevanjem do 7 let.

Addiko gotovinski kredit za obstoječe in nove stranke
Strankam Addiko banke in vsem, ki to postanejo ob sklenitvi kredita, je na voljo Addiko kredit, ki je odobren v nekaj minutah, znesek pa imate lahko na svojem računu že v roku 24 ur. Znesek Addiko kredita je do 35.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let in minimalnim mesečnim obrokom že od 20 EUR dalje. Addiko kredit je na voljo s fiksno obrestno mero in nespremenjenim zneskom obroka skozi celotno obdobje odplačevanja kredita.

Addiko kredit za poplačilo obveznosti
Obstoječim in novim strankam Addiko banke je na voljo tudi kredit za poplačilo obveznosti, ki vam omogoča, da poplačate in združite vse obstoječe obveznosti v en obrok z možnostjo delnega izplačila v gotovini. Kredit je na voljo za zneske do 40.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let.

V primeru, da 13. januarja ne morete obiskati poslovalnice Addiko banke, lahko izjemno akcijo sklenitve gotovinskega kredita brez stroškov odobritve izkoristite tudi na spletu. Postopek je preprost: v sredo, 13. 1., na spletni strani www.addiko.si izpolnite obrazec in koristite ugodnost sklenitve kredita brez stroškov odobritve vse do petka, 22. 1. 2021.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.