15. maja 2021

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Kingston z delovnimi postajami Workflow

1 min read

Kingston je danes na sejmu CES predstavil postajo Workflow Station in spremljajoče bralnike pomnilniških kartic. Kot že ime rešitve nakazuje, je ta namenjena ustvarjalcem vsebin pri pohitritvi delovnih tokov v post-produkciji.

Kingstonova delovna postaja Workflow Station in bralniki uporabnikom nudijo svobodo pri ustvarjanju in prilagajanju nastavitev za prenašanje datotek, ki ustreza njihovim potrebam, ter jim omogoča prenos videoposnetkov, fotografij in zvoka iz več virov hkrati1. Ne glede na to, ali snemate z več kamerami ločljivosti 4K/8K, s prenosnimi zvočnimi snemalniki ali snemate B-Roll z brezpilotnimi letalniki in GoPro kamerami, lahko s prilagodljivo postajo Workflow Station hkrati povežete različne USB-bralnike kartic SD ali microSD, ali miniHub, ki jih potrebujete za hiter prenos posnetkov oziroma datotek. Bralnike Workflow lahko uporabljate tudi samostojno, tako da jih s priloženim kablom USB-C® povežete s prenosnikom, kar omogoča, da učinkovito delate na poti.

Postaje Workflow Station podpirajo neverjetne hitrosti vmesnika USB 3.2, kar skupaj z Kingstonovimi zmogljivimi pomnilniškimi karticami in bliskovnimi pogoni uporabnikom omogoča, da hitreje kot kdajkoli prej dokončajo post-produkcijske postopke.

Postaja Workflow Station in bralniki imajo dve leti garancije in brezplačno tehnično podporo. Za več informacij obiščite kingston.com.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.