22. oktobra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Finančno podprto ozaveščanje o raku dojk

Samsung in Telekom Slovenije sta Združenju Europa Donna Slovenija v podporo aktivnostim za ozaveščanje o raku dojk v Telekomovem centru Ljubljana, Aleja, predala donacijo v višini 10.000 evrov. V imenu Samsunga je donacijo predsednici združenja Tanji Španić predal vodja programa mobilne telefonije za Slovenijo Bernard Purkart, v imenu Telekoma Slovenije pa Boštjan Škufca Zaveršek, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije. Ker v ozaveščanju sodelujejo že 17 let, so se v tem času izpeljale različne aktivnosti.

V mednarodnem mesecu ozaveščanja o raku dojk Samsung in Telekom Slovenije pripravita posebno ponudbo »rožnatih« mobitelov po akcijski ceni (Samsung Galaxy A55 5G 256 GB in Samsung Galaxy S24 FE 5G; ob nakupu slednjega kupci prejmejo še darilo, slušalke Samsung Galaxy Buds3). Tako so tudi kupci vključeni v ozaveščanje pomena zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja bolezni za večjo stopnjo ozdravljivosti raka dojk.

Tanja Španić, predsednica združenja Europa Donna Slovenija, je ob prejemu donacije povedala:

»Iskrena hvala podjetjema Samsung in Telekom Slovenije za dolgoletno podporo in letošnjo donacijo, ki jo bomo namenili nadaljnji pomoči bolnicam in njihovim svojcem. Povezanost, ki smo jo zgradili skozi leta, nam omogoča še tesnejše sodelovanje pri osveščanju o raku dojk. Posebna zahvala gre tudi vsem kupcem rožnatih mobitelov, ter zaposlenim Telekom Slovenije, ki so organizirali rožnati pohod in s tem aktivno podprli naše poslanstvo ter se povezali z našimi članicami. Skupaj lahko naredimo resnične spremembe in ustvarimo boljši jutri za vse ženske.«

»Samsung z donacijo že 17. leto zapored skupaj s Telekom Slovenije podpira aktivnosti Združenja Europa Donna Slovenija. Verjamemo, da z ozaveščanjem o pomenu rekreacije in preventivnih pregledov prispevamo k boljšemu počutju in večji ozdravljivosti,« je ob predaji donacije povedal Bernard Purkart, vodja programa mobilne telefonije za Slovenijo pri Samsungu.

»V Telekomu Slovenije spodbujamo skrb za zdravje, skupaj s Samsungom in Združenjem Europa Donna Slovenija pa posebno pozornost namenjamo raku dojk. Ponosni smo na naše dolgoletno sodelovanje v rožnatemu oktobru, saj s skupnim ozaveščanjem varujemo naš svet in ustvarjamo boljši jutri,« je izpostavil Boštjan Škufca Zaveršek, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije.

V Telekomu Slovenije so organizirali rožnati pohod na planino Kofce za družinske člane in članice Združenja Europa Donna Slovenija. Pohodniki so nosili roza oblačila in pentlje, tj. mednarodni simbol ozaveščanja o raku dojk, hkrati pa odraža solidarnost z ženskami, ki so zbolele za to boleznijo. Prejeli so tudi darila, ki jih bodo skozi vse leto opominjala na pomen samopregledovanja ter gibanja v naravi. Roza pentlje so na voljo tudi v Telekomovih centrih, tako da si jih lahko obiskovalci nadenejo in pridružijo ozaveščanju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.