19. septembra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Telefon, ki odpira oči – dobesedno

Danes novost, že pojutrišnjem bodo znali to (skoraj) vsi. A ni nepomembno. Zahvaljujoč tehnologiji Multi Frame Synthesis, pametni telefon HONOR 200 Pro prinaša nov standard v skupinskih fotografijah s funkcijo AI Olepšava skupinske fotografije.

Tehnologija inteligentno prepozna fotografijo, kjer ima oseba odprte oči, in popravi zaprte oči v odprte. Pri skupinskih fotografijah bo umetna inteligenca prepoznala tudi popačenje obraza, ki je posledica težav z zornim kotom in samodejno popravila obraz z uporabo algoritmov. Ne bo vam več treba skrbeti, da bi kdo na sliki zatisnil
oči, saj bo umetna inteligenca takšne napake popravila in zagotovila, da so vsi videti najbolje.

Funkcija AI Eraser*

Pogosto se zgodi, da popolno fotografijo zmotijo naključni mimoidoči, nezaželeni objekti ali vozila v ozadju. HONOR 200 Pro ima rešitev za to težavo z napredno funkcijo AI Eraser*. S pomočjo te funkcije lahko enostavno odstranite nezaželene elemente iz ozadja. Umetna inteligenca pametno zazna in izloči moteče predmete, kar pripomore k čistejšim fotografijam. Uporabnik lahko enostavno odstrani moteče elemente, bodisi samodejno bodisi ročno, kar omogoča, da vsaka fotografija doseže popoln in profesionalni videz.

Izjemna kamera, podprta z umetno inteligenco

HONOR 200 Pro vključuje napredno tehnologijo umetne inteligence, ki samodejno prepozna prizor, osvetlitev in objekt. S prilagajanjem nastavitev kamere v realnem času, kot so ISO, osvetlitev in kontrast, zagotovi popolne videoposnetke v vsakem okolju. Ne glede na to, ali fotografirate v slabši svetlobi ali želite poudariti natančne detajle v naravi, vam kamera omogoča rezultate, ki se lahko primerjajo s kakovostjo profesionalnih kamer.

HONOR 200 Pro združuje najsodobnejšo tehnologijo kamere z umetno inteligenco, kar uporabnikom omogoča ustvarjanje profesionalnih fotografij, ne glede na njihove fotografske sposobnosti. Funkciji AI Eraser* in AI Olepšava skupinske fotografije zagotavljata čiste in brezhibne fotografije, saj se umetna inteligenca posveti natančni obdelavi vsakega posnetka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.