19. septembra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Trije zasloni za izdatno pregibni Huawei Mate XT

2 min read

Kitajski inženirji in njihove tovarne dokazujejo, da jim v svetu mobilnih tehnologij ni para. Huawei je na Kitajskem predstavil telefon, ki bi si ga mnogi proizvajalci želeli imeti v portfelju, če že zaradi vsega drugega ne, za dokaz tehnološke superiornosti.

Mate XT je namreč mobilnik presežnikov, očara pa s kar tremi zasloni in pregibno zasnovo tečajev, ki poskrbijo, da se ti zložijo v velik zaslon tabličnih mer. Pri čemer sta vsaj takšni zvezdi kot sami zasloni lahka in poenostavljena tečaja. Delujeta v tandemu in podpirata pregibanje navznoter in navzven, ko njuni zobniki z optimalno natančnostjo zagotavljajo nadvse tekoče pregibanje. Medtem se velik zaslon, izdelan iz prožnih materialov, gladko prepogiba v obe smeri in je odporen proti stiskanju pri prepogibanju navznoter ter proti napetosti pri prepogibanju navzven.

Huawei Mate XT tako na novo opredeljuje zmožnosti pametnih telefonov, saj podpira brezhibno preklapljanje med načini z enim, dvema in tremi zasloni. V načinu s trojnim zaslonom obsežna površina zagotavlja poglobljeno gledanje na ravni kina in omogoča enostavno brskanje po informacijah. Ko je telefon preklopljen v dvozaslonski način, je idealen za branje člankov in preverjanje e-pošte. Po želji ga lahko zložite v enozaslonski način in se lotite opravil, kot sta telefoniranje ali fotografiranje.

ljub tankemu ohišju jim je uspelo v nov pametni telefon vključiti fotografske zmogljivosti Huawei XMAGE in ga opremiti z deset-stopenjsko fizično nastavljivo zaslonko, ki poskrbi za različne scenarije fotografiranja. Od oddaljenih gora do drobnih žuželk in cvetov. Ravno tako je na voljo funkcija »Speed Snapshot«, ki ujame lepoto hitrega gibanja in ohrani kristalno čiste trenutke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.