16. septembra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Rekordno tanek preklopni heroj

2 min read

Heroj, HONOR Magic V3, je res čarovnik. Vsega 9,2 mm debel preklopni telefon konkurente spravlja v zadrego, saj svojo vitko postavo ohranja brez kompromisov. Še več, tako po zmogljivostih, kakovosti zaslona, kamer, baterije in še na marsikaterem drugem področju premika meje mobilne komunikacije, fotografije itd. – navzgor, seveda.

HONOR Magic V3 je opremljen s 6,43-palčnim zunanjim zaslonom in 7,92-palčnim notranjim preklopnim zaslonom4, ki uporabnikom omogoča poglobljeno izkušnjo dvojne uporabe in prijetno vizualno doživetje. Ta naprava, ki daje prednost dobremu počutju in udobju uporabnikov, vključuje vrsto inovativnih funkcij za udobje oči, kot so prva tehnologija na svetu AI Defocus Display5, dinamična zatemnitev, cirkadiani nočni prikaz in prikaz naravnih tonov.

Poleg tega je HONOR Magic V3 opremljen z napredno baterijo tretje generacije iz silicijevega ogljika, kapacitete 5150 mAh6, ki jo podpirata bliskovito hitra 66W7 žična in 50W8 brezžična funkcija HONOR SuperCharge, kar uporabnikom zagotavlja neprekinjeno in brezskrbno mobilno izkušnjo. Z inovativnim HONOR Falcon sistemom kamer, ki vključuje 50 MP periskopsko telefoto kamero, 50 MP glavno kamero in 40 MP ultraširoko kamero, naprava obljublja neprimerljivo kakovost slik in vsestranskost za uporabnike, ki iščejo osupljivo fotografijo s pametnim telefonom.

HONOR Magic V3 ponuja številne pametne funkcije. Med njimi sta Magic Portal na zložljivem zaslonu ter fotografske funkcije z umetno inteligenco v napravi, kot sta HONOR AI Motion Sensing za bliskovite posnetke in HONOR AI Portrait Engine za izboljšanje portretov. V sodelovanju z Google Cloudom HONOR obogati vrsto funkcij za produktivnost, kar uporabnikom omogoča izboljšanje splošne učinkovitosti. Sem spadajo AI Brisalec (AI Eraser), Prevajanje v živo (Face to Face Translation) in HONOR Notes Prevod v živo (HONOR Notes Live Translation). Te funkcije uresničujejo HONOR-jevo obljubo o novi dobi vsestranskosti in produktivnosti, podprti z umetno inteligenco, prav tako pa več kot zadostijo spreminjajočim se zahtevam poslovnih uporabnikov in strokovnjakov.

Se vam že cedijo sline in tresejo prsti? No, še v denarnico poglejte. Če tam najdete dva tisočaka, si lahko omislite najnaprednejši preklopni telefon ta hip.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.