16. septembra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo z udarnim konceptom na sejmu IFA

2 min read

Prenosnik, ki mu poveljujete z glasom, ki sledi vašemu pogledu – in to tako, da obrača zaslon?! Ja, prav to je uspelo inženirjem podjetja Lenovo. Zgolj v izdelavo inovativnih motoriziranih tečajev zaslona so vložili 2500 inženirskih človek dni. Lenovo Auto Twist AI PC navduši v vseh pogledih – tako, da si želim, da bi čim prej našel pot v serijsko proizvodnjo. Glede na to, da sem na sejmu IFA videl skoraj deset konceptnih naprav, verjetno serijska izdelava vendarle ni tako zelo oddaljena.

Lenovo s ponosom predstavlja konceptni računalnik Lenovo Auto Twist AI PC, inovativen preskok na področju osebnega računalništva, ki je zasnovan za izboljšanje interakcije z uporabnikom s pomočjo inteligentne avtomatizacije in umetne inteligence. Ta koncept računalnika naslednje generacije z umetno inteligenco, ki ga odlikuje Auto Twist, edinstvena zasnova v panogi, se s samodejnim obračanjem po dveh stopnjah svobode prilagaja različnim scenarijem rabe in je idealen spremljevalec tako za osebno kot poslovno uporabo.


Konceptni računalnik Lenovo Auto Twist AI PC

Inovativne funkcije:

  • Prilagodljivost na osnovi umetne inteligence: Vedno sledi gibanju uporabnika, da zagotovi optimalno vidljivost zaslona, ohranja uporabnika v ospredju med sestanki, predstavitvami in osebno uporabo.
  • Pametna interakcija: Vključuje glasovne ukaze v naravnem jeziku za samodejno preklapljanje med različnimi načini, kot so »zapri prenosnik«, »način prenosnik« in »način tablica«.
  • Izboljšana varnost: Pametni pokrov se samodejno zapre, ko je prenosnik brez nadzora.   
  • Izboljšave za dobro počutje: Spodbujajo ergonomsko uporabo in pomagajo zmanjšati obremenitve.


Lenovo Auto Twist AI PC z izjemnimi zmogljivostmi in funkcijami, osredotočenimi na uporabnika, na novo opredeljuje interakcijo z uporabnikom ter postavlja nove standarde za inteligentne naprave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.