29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Globalni fotografski natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024

3 min read

HONOR v soboto odpira svetovni natečaj mobilnih fotografij HONOR Magic Moments Awards 2024. Natečaj, ki poteka že četrto leto zapored, uporabnike spodbuja k zajemanju trenutkov s pomočjo pametnih telefonov, in sicer v šestih kategorijah: krajinska fotografija, portreti, hitre fotografije, video vsebine, skupinske fotografije in drugo – za kar je zagotovljenih kar 59 nagrad.

Dela bo ocenjevala strokovna žirija, ki jo sestavlja sedem priznanih veteranov industrije. Udeleženci imajo možnost osvojiti nagrade v vrednosti do 15 tisoč dolarjev iz skupnega nagradnega sklada, ki presega 100 tisoč dolarjev.

HONOR vabi vse fotografske navdušence k sodelovanju v natečaju, ki bo trajal od 6. aprila pa vse do 6. avgusta. Prijave sprejemajo prek uradne spletne strani natečaja ali prek platform družbenih omrežij, zmagovalce pa bodo objavili septembra.

»Natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024 smo lansirali leta 2021 z namenom globalne mobilne platforme za izmenjavo fotografij ter s spodbudo uporabnikom, da izrazijo svojo ustvarjalnost in da bi zagotovili enako platformo za vse – od profesionalnih fotografov do vsakdanjih uporabnikov pametnih telefonov. Od svoje prve izdaje pred tremi leti je natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024 prejel več kot milijon prijav iz 51 držav in regij s skupno 320 tisoč udeleženci po vsem svetu, kar je razširilo ogromne možnosti za mobilno fotografijo,« je povedal izvršni direktor podjetja HONOR George Zhao.

Bogat nagradni sklad

Letošnji natečaj bo prvič sestavljen iz šestih kategorij – Na poti, Mi, Varnost, Trenutek, Zgodba in Video, ki fotografe s pametnimi telefoni spodbujajo k izkoriščanju moči tehnologije za zajemanje pristnih človeških zgodb ter čustev z različnimi temami. Kategorija Varnost pozdravlja fotografije, ki so posnete s katerim koli pametnim telefonom, ki dokumentirajo človeška prizadevanja za ustvarjanje trajnostne prihodnosti.

S skupno 59 nagradami natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024 ponuja skupni nagradni sklad, ki presega 100 tisoč dolarjev, vključno s 15 tisoč dolarji za fotografa leta. Nagrade se podelijo za prva tri mesta – s 5 tisoč dolarji, 3 tisoč dolarji in tisoč dolarji. Poleg tega bo izbranih 20 najboljših za nagrado za priporočilo in nagrado za odličnost ne glede na kategorije, pri čemer bodo zmagovalci osvojili HONOR-jev paradni konj – najnovejši prvorazredni telefon HONOR Magic6 Pro in najnovejše izdelke serije HONOR N.

Z umetno inteligenco (UI) izboljšana orodja za fotografski uspeh

Kot vodilni svetovni proizvajalec tehnologije kamer za pametne telefone HONOR nenehno izboljšuje izkušnjo mobilne fotografije ter vlaga v krepitev umetne inteligence in optične tehnologije. Najnovejša vodilna serija HONOR Magic6 je prelomnica pri športni fotografiji s pametnimi telefoni s sistemom kamere HONOR Falcon naslednje generacije, ki ga poganja HONOR UI na ravni platforme, kar omogoča hitro fotografiranje v celotnem razponu goriščne točke ter v različnih scenarijih. Telefon HONOR Magic6 RSR PORSCHE DESIGN dvigne fotografijo s pametnim telefonom na višjo raven s svojim naprednim senzorjem HDR LOFIC in sistemom samodejnega ostrenja LiDAR Matrix, ki je prilagojen tehnologiji avtonomne vožnje. Ta sistem zagotavlja fotografsko izkušnjo, ki je primerljiva s profesionalnimi fotoaparati.

Prijave sprejemajo od 6. aprila do 6. avgusta na uradni spletni strani HONOR.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.