27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

HoT stotine mobilnih gigabajtov zamenjuje z neomejenim paketom

2 min read

HoT, HOFER Telekom, ostaja zvest svoji obljubi, da nikoli ne zvišuje cen paketov mobilne telefonije in mobilnega interneta, temveč jih le izboljša ali jim zniža cene. Tako so pri HoT-u združili internetna paketa HoT GIGA in HoT GIGA neomejeni, s čimer uporabniki za ceno naročnine 14,99 evra na mesec dobijo neomejeno količino prenosa podatkov. Do 15. maja HoT-ovi uporabniki lahko izkoristijo še promocijsko ponudbo z vključitvijo dvojčka, in sicer si ob naročnini na enega od paketov mobilne telefonije MINI, MAXI ali EXTRA lahko vključijo neomejeni internetni paket GIGA za 9,99 evra na mesec. Hkrati so v HoT-u izboljšali tudi ponudbo paketa WiFi2GO, ki poleg novega modema in SIM kartice vključuje paket GIGA neomejeni za prvi mesec.

Mobilna telefonija in internet od 16,98 evra na mesec
Uporabniki si lahko še dodatno znižajo naročnino na paket GIGA neomejeni, če izkoristijo promocijsko ponudbo HoT dvojček. Uporabniki mobilnih paketov MINI, MAXI ali EXTRA lahko v promocijski ponudbi HoT dvojček do 15. maja vključijo še paket z neomejenim internetom za 9,99 evra na mesec in ga po tej ceni podaljšujejo, dokler bodo želeli. Torej dobijo pri HoT-u v promocijski ponudbi paket mobilne telefonije in neomejeni internetni paket že od 16,98 evra na mesec.

GIGA in GIGA neomejeni združena
Odslej sta paketa GIGA in GIGA neomejeni združena. Tako uporabniki za ceno dosedanjega GIGA paketa, 14,99 evra na mesec, dobijo neomejeno količino prenosa podatkov, uporabnikom paketa GIGA neomejeni pa se cena zniža s 17,99 na 14,99 evra na mesec. Vsem uporabnikov paketa GIGA oz. GIGA neomejeni se bo izboljšava vključila samodejno. Za paket velja načelo poštene uporabe (po porabljenih 1 TB prenosa podatkov se hitrost zniža na 5/2 Mbit/s).

Vedno najboljša ponudba za vse uporabnike
V HoT-u zagotavljajo, da bodo še naprej spoštovali zaveze, ki so jim zvesti že vse od začetka. Na prvem mestu je poštena ponudba brez višanja cen paketov. Odkar je HoT prišel na trg, ni nikoli podražil cen paketov, že večkrat pa je ob nespremenjeni ceni izboljšal svojo ponudbo v paketih. Uporaba HoT-ovih storitev je enostavna, uporabnik pa lahko uredi tudi prenos telefonske številke prek spleta. Brez dodatnih stroškov lahko uporabniki zamenjajo paket ter dodajo ali izključijo opcijo prek spleta, mobilne aplikacije ali s klicem v center za podporo uporabnikom. V vsakem trenutku imajo tudi pregled nad porabo in stroški.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.