28. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

MWC 2024: HONOR in premikanje meja umetne inteligence

3 min read

Rdeča nit sejma MWC je umetna inteligenca, ta pa zasije na vse bolj zmogljivih napravah. Eno najširših implementacij je vsekakor pripravilo podjetje HONOR, ki jo je skupaj s partnerji spravilo v okolji Android in Windows in še marsikam drugam. S pomenljivo razliko od večine drugih proizvajalcev naprav. HONOR-jev pristop je ponuditi umetno inteligenco, ki je osredotočena na namere uporabnika in nabor pametnih naprav.

»HONOR se je ob vstopu v dobo umetne inteligence zavezal, da bo zagotavljal inovacije, ki so osredotočene na človeka in ki prinašajo odprto in brezhibno izkušnjo, da bi izpolnili tako želje kot “bolečine” naših potrošnikov. Z navdušenjem predstavljamo nove pametne telefone HONOR in prenosnik z umetno inteligenco, ki z njenimi vodilnimi zmogljivostmi resnično revolucionirata uporabniško izkušnjo, hkrati pa premikata meje v interakciji med človekom in napravo,« je na sejmu MWC v Barceloni dejal George Zhao, izvršni direktor podjetja HONOR.

Čarobnost umetne inteligence s telefonom HONOR Magic6 Pro
Najnovejši član družine HONOR Magic HONOR Magic, model Magic6 Pro, se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca. HONOR je zaradi svoje zavezanosti k inovacijam, osredotočenim na človeka, predstavil MagicOS 8.0, najnovejšo različico svojega operacijskega sistema, ki temelji na operacijskem sistemu Android in uvaja popolnoma opolnomočeno umetno inteligenco na ravni platforme HONOR ter prvi uporabniški vmesnik v panogi, ki temelji na nameri. S tem HONOR spreminja uporabniško izkušnjo in uvaja povsem nove, multimodalne načine interakcije med ljudmi in njihovimi pametnimi napravami.

HONOR Magic6 Pro, ki je obogaten z aplikacijama Magic Capsule in Magic Portal, uporabnikom zagotavlja bolj prilagojeno in intuitivno izkušnjo. Magic Portal izkorišča moč umetne inteligence za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov ter poenostavi zapletene naloge v enostopenjski postopek. Na primer, umetna inteligenca programa Magic Portal hitro prepozna naslove v tekstovnem sporočilu in uporabnike preusmeri na Google Maps, kar jim omogoča navigacijo brez napora. Za družbena omrežja, kot sta Tiktok in Facebook, prav tako poenostavi dostop in deljenje, tako da uporabnikom omogoča posredovanje podrobnosti o rezultatih spletnega brskanja z eno samo potezo. Poleg tega Magic Portal olajša nakupovanje na podlagi slik, saj uporabnike brez težav vodi do platform, kjer lahko najdejo in kupijo želene predmete.

Umetna inteligenca tudi “fotografira”
Kamera HONOR Magic6 Pro, ki debitira z novim in izboljšanim sistemom kamere HONOR Falcon in ki jo poganja model umetne inteligence, je usposobljena s podatkovno bazo, ki je kar 28-krat večja od prejšnje generacije. Vključuje HONOR AI Motion Sensing Capture – napreden algoritem za zajemanje fotografij z umetno inteligenco, ki brez težav predvidi in zajame odločilne trenutke v izjemno visoki ločljivosti. Napredni HONOR AI Motion Sensing Capture kamere telefona HONOR Magic6 Pro presega prejšnjo generacijo, saj pokriva tudi širši nabor športov in aktivnosti, kot so skoki, ples in borilne veščine.

Poleg tega najnovejši sistem kamer HONOR predstavlja izjemen teleobjektiv kamere z ločljivostjo 180 MP (f/2.6, OIS) z optičnim zoomom 2,5x in digitalnim zoomom do 100x. HONOR Magic6 Pro ima tudi ultraširokokotno kamero s 50 milijoni slikovnih pik (f.2.0, EIS) in zmogljivo glavno kamero s 50 milijoni slikovnih pik z možnostmi spremenljive zaslonke (f/1.4 in f/2.0, OIS) za hitro zajemanje izjemno jasnih trenutkov brez kompromisov, ko gre za detajle.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.