28. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsung Galaxy za odlično uporabniško izkušnjo v dlani in na zapestju

4 min read

V današnji hitri digitalni dobi tehnologija ni namenjena le opravljanju nalog, temveč tudi ustvarjanju izkušenj. S tem v mislih Samsung znova in znova predstavlja naprave, ki ne obljubljajo le revolucionarnih funkcij, temveč tudi popolno tehnološko izkušnjo, prilagojeno uporabniku. Tokrat smo pod drobnogled vzeli ustvarjanje vrhunske sinhronizirane tehnološke izkušnje s pametnimi telefoni Samsung Galaxy S23 serije in pametno uro Galaxy Watch6.

Od mraka do zore: Kako izkoristiti noč z naprednim fotografiranjem

Predstavljajte si, da ste visoko na terasi, pred vami pa se v mraku razprostira panorama mesta. Hitro sežete po telefonu v upanju, da boste ujeli vso lepoto prizora. Pri tem se odlično znajdejo telefoni Samsung Galaxy S23 serije, Galaxy S23, Galaxy S23+ in Galaxy S23 Ultra. Z izpopolnjeno kamero za nočno fotografijo in funkcijo Nightography je mogoče posneti osupljive fotografije pri šibki svetlobi v mraku ali ob zori. Širokokotna kamera z visoko ločljivostjo 200 MP pri telefonu Galaxy S23 Ultra in tehnologija za izboljšavo podrobnosti (Detail Enhancer) zagotavljata, da je vsak posnetek podroben in oster. Poleg tega izboljšana umetna inteligenca hitro izostri tudi pri zahtevni svetlobi, kar zagotavlja, da lepote noči ne boste nikoli zamudili.


Zmogljivost prek meja: Neprimerljiva moč in zasnova

Med vsakodnevnim pretakanjem videoposnetkov, igranjem iger ali preprostim preklapljanjem med aplikacijami si najmanj želite neprijetnega čakanja. Revolucionarni 4 nm procesor v seriji Galaxy S23 zagotavlja nemoteno izkušnjo in vsakodnevna opravila spreminja v tekoče delovanje.

Tudi vzdržljivost je vrhunska. Ne glede na to ali ga po nesreči poškropite z vodo ali pa ga celo ujamejo prašni delci, steklo Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 na sprednji in zadnji strani skupaj z oceno IP68 zagotavljata, da bo vaš telefon ostal nepoškodovan.

Prilagajanje tehničnih izkušenj

Samsung se zaveda, da imajo uporabniki zelo različna pričakovanja, želje in potrebe. Z naprednimi možnostmi prilagajanja uporabniškega vmesnika One UI lahko vsakdo prilagodi svoj telefon tako, da bo odražal, to kar si želi in potrebuje. S funkcijami, kot je Smart Switch, je prehod na novi Galaxy brez težav, kar zagotavlja, da bodo vaši digitalni spomini ostali z vami. Za tiste, ki jih skrbita varnost in zasebnost v današnji digitalni dobi, pomiritev prinaša varnostni sistem, Samsung Knox prava trdnjava za vse občutljive osebne podatke.


Bolj zdrav jutri z uro Galaxy Watch6

Partner za zdravje in telesno pripravljenost lahko na poti do dobrega počutja naredi veliko razliko. Galaxy Watch6 ni le ura, ampak je prava spopotnica s katero spremljajte svoj spanec, preverjajte srčni utrip in celo krvni tlak, uporabnice lahko sledijo menstrualnemu ciklu in še mnogo več. Bioelektrična impedančna analiza (BIA) omogoča vpogled v podatke o vašem telesu in zdravju ter zagotavlja, da imate vedno jasno sliko o svojem zdravju in telesni pripravljenosti.


Moda, funkcija in svoboda

Poleg odličnega partnerja na poti do boljšega zdravja in počutja serija Galaxy Watch6 prinaša kar 20 odstotkov večji zaslon, s katerim lahko preprosto krmarite po obvestilih, vadbi ali celo upravljate fotoaparat pametnega telefona Galaxy neposredno z ure.

Zasnova ure odraža popolno kombinacijo mode in funkcionalnosti. Njena tanjša oblika zagotavlja udobje, z enim klikom za zamenjavo paščka pa lahko uro v trenutku prilagodite vsakemu stilu.


Ekosistem: Kjer tehnologija sreča vsakdanje življenje

Pri seriji pametnih telefonov Galaxy S23 in urah Galaxy Watch6 ne izstopajo le njune posamezne funkcije, temveč tudi to, kako sta harmonično povezani v ekosistem. Od sledenja zdravju na uri, ki se sinhronizira z aplikacijo Samsung Health na pametnem telefonu serije Galaxy S23, do krmiljenja aplikacij na telefonu z uro, se dopolnjujeta in ponujata sinhronizirano tehnološko izkušnjo, ki ji ni para.

Ustvarjanje doživetij, ne le pripomočkov

Samsung ne ustvarja le pripomočkov, temveč izkušnje. V seriji pametnih telefonov Galaxy S23 in ur Galaxy Watch6 kombinacija napredne tehnologije in uporabniško usmerjenega oblikovanja obljublja, da bo izboljšala vsakodnevne izkušnje in zagotovila, da tehnologije ne boste samo uporabljali, ampak jo boste tudi živeli.

Potopite se v prihodnost in ustvarite svojo vrhunsko tehnološko izkušnjo še danes!


Če ste študent, lahko uro in telefon sedaj tudi brezplačno testirate

Platforma YOUniversity tako brucem kot študentom višjih letnikov omogoča, da se prijavijo za 7-dnevno brezplačno uporabo novega prepogljivega telefona Galaxy Z Flip5 ali vzamejo na preizkus pametni telefon Galaxy S23 serije. Hkrati pa lahko testirajo tudi novo Galaxy Watch6 pametno uro in skozi odlično povezljivost dveh naprav spoznajo svojo dnevno rutino in jo popeljejo na višjo raven s sledenjem spanju, najrazličnejšim športnim aktivnostim in dnevnim opravilom.

Vsebino omogoča Samsung Slovenija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.