16. julija 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Telemach z lastnim 5G-mobilnikom

2 min read

Svojevrstno presenečenje. Telemach Slovenija, eno največjih slovenskih telekomunikacijskih podjetij, je svoj spekter ponudbe razširil z mobilnim telefonom lastne znamke – Telemach 5G. Telefon med drugim odlikuje odlično razmerje med cenovno dostopnostjo in kakovostjo ter omogoča popolno 5G izkušnjo.

Telemachov 5G mobilni telefon se ponaša z odličnimi zmogljivostmi in sodobnim dizajnom. Kot namiguje že kratica, ppodpira omrežje 5G in mobilne hitrosti prenosa podatkov do 1 Gbps ter storitev VoLTE. Vgrajen ima osemjedrni procesor, ki je zasnovan za izboljšanje učinkovitosti večopravilnosti in optimizacijo delovanja aplikacij, 4+4 GB dinamičnega pomnilnika, 128 GB prostora za hrambo podatkov, poganja pa operacijski sistem Android 13.

Skladno z vse večjimi pričakovanji uporabnikov in trendi ima dvojno zadnjo kamero 50MP + 2MP AI in sprednjo 5 MP, z obema pa podpira snemanje videa Full HD. Kar 6,52-palčni HD+ zaslon ponuja odlično vidljivost in jasno sliko. Telefon podpira tudi funkcijo NFC za plačila brez gotovine in ima 3-letno jamstvo.

Z baterijo 5000 mAh s pametno tehnologijo za varčevanje z energijo bo aparat brez dodatnega polnjenja lahko deloval ves dan. Podpira dve kartici SIM, vsaka omogoča omrežje 5G. Pri vstavitvi kartice SIM se na telefon naložijo tudi vnaprej definirane aplikacije iz trgovine Play, in sicer EON TV, naročniški portal Telemach, EON Connect, N1 info in Sportklub.

»Kot vedno smo imeli pri skupini United Group in Telemachu tudi pri odločitvi, da ustvarimo svojo znamko telefona, v mislih naše uporabnike. Z njim smo namreč prav vsem želeli omogočiti izkušnjo 5G, torej omrežje sedanjosti in prihodnosti. Telefon je cenovno dostopen in za svojo ceno ponuja zares veliko, številne značilnosti se zlahka kosajo s telefoni višjega cenovnega razreda,« je novost na današnji novinarski konferenci pospremil predsednik poslovodstva Telemach Slovenija Adrian Ježina.
Poleg telefona so v paket vključeni tudi polnilec, kabel, ovitek in zaščita za steklo. In to za redno ceno 179 evrov, ki jo akcija lahko oklesti na vsega 1 (da, en) evro – če zamenjate stari mobilnik.

Video predstavitev si lahko ogledate na povezavi, več o njem pa si lahko preberete tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.