29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Prepogljiva in prepričljiva moda

2 min read

Največje presenečenje na sejmu IFA 2023 doslej? HONOR V Purse. Kaj? Pregibni telefon, ukrojen po meri punc, dam, žensk. Modni dodatek in pametna naprava v enem. Jep, potem, ko je pametni telefon nadomestil fotoaparat, računalnik, denarnico, si je zdaj zadal še en velik podvig: nadomestiti žensko torbico.

In HONOR V Purse to neverjetno dobro uspeva. HONOR V Purse spremeni preklopni pametni telefon v ultimativno modno izjavo, zahvaljujoč vrsti prilagodljivih vedno vklopljenih zaslonov (AOD), ki posnemajo dizajn ohišja, vključno z elementi, kot so verige, perje in rese, ki se odzovejo, ko je pametni telefon v gibanju. Telefon je združljiv tudi z različnimi zamenljivimi trakovi in ​​verižicami, ki se pritrdijo na tečaj, tako da ga lahko brez težav nosite čez ramo kot običajno torbico. Na ta način pametni telefon postane nova »it« torba prihodnosti. In da ne pozabim največjega aduta poleg zaslonov – debel je vsega 9 milimetrov – kar je toliko kot boljši premijski telefoni (ki niso pregibni). Kapo dol inženirjem.

Z mislijo na trajnost je HONOR V Purse zasnovan tako, da uteleša HONOR-jevo zavezanost okolju in vsebuje materiale iz trajnostnih virov, kot je vegansko usnje za paščke. Ko se modna industrija seli iz fizičnega sveta v digitalni prostor, tehnologija ponuja neomejene možnosti za slog in samoizražanje. Na ta način lahko HONOR V Purse spodbudi okoljsko ozaveščene potrošnike, da zmanjšajo porabo hitre mode in, kar je še pomembneje, pomaga modni industriji sprejeti nove tehnologije, da spodbudi potrošnike, da kupujejo manj in uporabljajo izdelke dlje.

Ob tej priložnosti se je HONOR povezal tudi z vrhunskimi umetniki in oblikovalci iz svoje platforme HONOR Talents Global Design Awards, vključno s kreativnim direktorjem moških oblačil BURBERRY Bramom Van Diepenom, sodobno umetnico Yunueno Esparza, profesorjem kitajske akademije umetnosti Yuanom Youminom in crossover umetnikom Xiao Hui Wangom, za oblikovalsko serijo prilagojenih AOD za napravo. V naslednji fazi programa bo HONOR z odprtjem vmesnika API, ki oblikovalcem omogoča uporabo senzorjev, kot so žiroskop, senzorji za dotik ali ambientalno svetlobo, povabil nove talente z vsega sveta, da ustvarijo lastne dizajne, ki odražajo najnovejše trende za preoblikovanje življenjskega sloga.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.