29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Hisense “navil” mini ledice

3 min read

Razvoj digitalnih televizorjev se ne ustavlja. Nasprotno, ko smo že mislili, da bo nekaj časa mir z novimi kraticami, je udaril Hisense. Zadnja v vrsti novih pogruntavščin sliši na ime Mini-LED ULED in ustvarja novo kategorijo ploskih televizorjev. Ti bodo očitno na voljo v srednjem in višjem razredu, vsaj sodeč po modelnih oznakah in diagonalah zaslonov.

Vse skupaj se bo začelo z modeli U6, ki bodo na voljo v velikosti 55 in 65 palcev, nadaljevalo s serijo U7 v velikostih 75, 65 in 55 palcev, ter zaključil z modeli U8 in prestižnim UX – diagonale teh televizorjev bodo dolge 65 ali 85 palcev. Vsi modeli uporabljajo tehnologijo Mini-LED, ki prinaša mini revolucijo v prikazu barv in svetilnosti slike. Gledalci lahko ne glede na vsebino uživajo v barvno pristni sliki in visokem dinamičnem kontrastu z izjemno podrobnimi svetlimi in temnimi odtenki ter vsemi podrobnosti, pri tem pa televizor ostaja izjemno tanek.

Kinematografska izkušnja
Hisense Mini-LED ULED televizorji imajo vgrajen patentiran Hi-View Engine X, ki simulira vzorce človeških možganov za resnično optimizirano sliko od prizora do prizora. Tehnologija Dynamic X-Display pa ponuja izkušnjo na ravni kina, tudi če sliko spremljate iz kota sobe. Ta funkcija tudi učinkovito premaguje in odpravlja najhujše bleščanje podnevi ali ponoči, medtem ko tehnologija Total Ambient Adaptive samodejno zazna svetlost in temperaturo svetlobe v okolici ter temu primerno prilagodi nastavitve.

Vrhunska zvočna zmogljivost
Zvočni del televizorjev Mini-LED ULED je prav tako vznemirljiv kot video. Model UX se ponaša s posebnim dizajnom stranskih zvočnikov in zadaj nameščenim nizkotoncem brez potrebe po zapleteni zunanji postavitvi zvočnikov. Vsi, ki želijo še dodatno izboljšati zvočno izkušnjo, lahko to uredijo enostavno, saj se zvočniki s televizorjem in med seboj povezujejo brezžično. Dobra novica za vse, ki sovražite kable, kajne? Zvočnike tako namestite v le nekaj minutah za najboljšo kinematografsko izkušnjo kar iz domače dnevne sobe.

Raj za ljubitelje iger
Nova linija televizorjev Hisense Mini-LED ULED bo navdušila tudi ljubitelje iger. Game Mode PRO ponuja vse funkcionalnosti za brezhibno izkušnjo igranja. Najsodobnejše tehnologije zagotavljajo gladko igralsko izkušnjo brez zakasnitev, tudi če procesor grafike zaostaja. Vse generacije navdušencev nad videoigrami bodo tako še bližje zmagi. Strah pred trganjem zaslona in zatikanjem v najbolj napetem trenutku pa je vsekakor odveč.

Nastavitve in upravljanje po meri
Mini-LED ULED televizorje odlikuje operacijski sistem VIDAA SMART OS, ki omogoča gledalcu, da uživa v prilagojenem domačem zaslonu, galeriji ART in urejanju kanalov. Sistem VIDDA je enostaven za uporabo, hiter in popolnoma varen ter omogoča dostop do več kot 150 vsebin, ki se predvajajo prek radijskih postaj, kabelske in satelitske televizije, DTV ali pretočnih vsebin, na enem mestu. Upravljate ga lahko preko daljinskega upravljalnika ali aplikacije na telefonu ter z enim klikom na gumb takoj predvajate vsebine iz vaših najljubših platform. Poleg mednarodnih aplikacij kot so Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, boste s sistemom lahko dostopali tudi do domačih aplikacij RTV SLO, EON, T2, A1 in Voyo.

Ne prezrite – akcija
Ob nakupu izbranih modelov televizorjev znamke Hisense pri kateremkoli trgovcu v Sloveniji lahko vse do 31. 8. 2023 za simbolično ceno 1 € prejmete zvočnik, robotski sesalnik ali mikrovalovno pečico. Več podrobnosti o akciji je na voljo na tej spletni strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.