25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Telekom navil mobilne gigabajte

2 min read

V Telekomu Slovenije lovijo konkurente. Marca so zato ponudili mobilne pakete, v katerih so izrazito povečali mobilni prenos podatkov – tako v svojem omrežju kot v državah območja EU-tarife. Domači promet je tako že deležen pridevnika neomejen.

Da bo uporabnikom mobilna tehnologija še lažje dosegljiva, v Telekomu Slovenije po novem v dveh mobilnih paketih (Naj B in Naj C). Paket Naj C poleg neomejenih klicev in sporočil ter neomejenega prenosa podatkov v Sloveniji omogoča 23,8 GB prenosa podatkov v državah območja EU-tarife brez doplačila. Omogočena je hitrost prenosa podatkov 450 Mbit/s k uporabniku in 100 Mbit/s od uporabnika. Prav tako neomejen prenos podatkov v Sloveniji ter klice in sporočila vključuje paket Naj B, v katerem je brez doplačila na voljo 22,9 GB prenosa podatkov v državah območja EU-tarife.

Paket Naj A pa še vedno pozna omejitve – poleg neomejenih klicev in sporočil odslej vključuje 20 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od tega do 16,5 GB v državah območja EU-tarife brez doplačila. Naročniki paketa lahko mesečno izkoristijo tudi 5 evrov popusta z ugodnostjo Otrok; ta je namenjena staršem, ki paket potrebujejo za otroke od 6. do 14. leta.

V akcijski ponudbi od 1. marca do 30. aprila 2023, ki je na voljo zasebnim in poslovnim uporabnikom, so navedeni paketi na voljo po enotni ceni 12,99 evra, z ugodnostjo Poveži in prihrani pa 7,99 evra mesečno. Akcijska naročnina velja za nove naročnike za eno leto ob sklenitvi naročniškega razmerja, za obstoječe naročnike pa 6 mesecev ob nakupu mobitela z vezavo.

Redna naročnina paketov Naj A je 18,19 evra, Naj B 25,19 evra in Naj C 26,19 evra.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.