26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsung povezuje (svoje) naprave

2 min read

nikita kulikov I photography https://nikita-kulikov.de

Družba Samsung Electronics, pionir na področju izkušenj s povezanimi napravami, je gostila prvo evropsko konferenco Samsung Summit, na kateri je predstavila svoj nabor izdelkov za leto 2023 na področju televizije in zvoka, pametnega doma in digitalnih naprav. V ospredju je bilo povezovanje naprav, saj res ni logično, da so v današnjem svetu, polnem informacij in povezav, te lastni otočki.

Ali ste vedeli, da ima povprečno evropsko gospodinjstvo kar 8-10 povezanih naprav – ste kdaj prešteli naprave v svojem domu.

nikita kulikov I photography https://nikita-kulikov.de

Pametnejši ekosistem za zabavo
Samsung je že poskrbel, da novi vrhunski televizorji in inovacije zvočnih naprav potrošnikom ponujajo povezane funkcije z najbolj interaktivnimi izkušnjami doslej, prav tako pa tudi novi digitalni aparati, ki združujejo povezljivost z izboljšano trajnostjo in lepim dizajnom.

A za preboj na področju povezljivosti rabimo še kaj več. Vgrajeno vozlišče IoT Hub omogoča izboljšano povezljivost in združljivost na novih Samsung televizorjih Neo QLED 4K in 8K, kar pomeni, da uporabnikom za večino naprav ni več treba kupovati dodatnega vmesnika. Njihova 12-bitna obdelava podprta z umetno inteligenco omogočata funkcije, kot sta Shape Adaptive Light Control in Real Depth Enhancer Pro, ki v kombinaciji s samodejnim HDR predelavo ustvarjajo svetlejšo, tridimenzionalno in bolj realistično sliko. Tudi novi 77-palčni model S95C OLED, ki je na voljo tudi v 55- in 65-palčni različici, je opremljen s tehnologijo Quantum Dot in nevronskimi kvantnimi procesorji, ki ohranjajo ključne prednosti tehnologije OLED in delujejo v tandemu za hkratno izboljšanje svetlosti in barvne reprodukcije. Samsung novi Lifestyle televizorji in njihove funkcije izboljšujejo osebno izkušnjo uporabnika, saj ponujajo prilagodljiv izdelek in izkušnjo gledanja tako v zaprtih prostorih z modeli The Frame, The Serif in Sero kot tudi na prostem z modeli The Terrace. Priljubljena trgovina z umetninami Samsung Art Store na modelu The Frame bo v začetku letošnjega leta reorganizirana, da bi zagotovila bolj dinamično domačo stran, ki uporabnikom omogoča pregled umetniških del vseh velikosti z enim samim pogledom, kar posnema izkušnjo brskanja ob obisku resničnih galerij in muzejev. Vse nove Samsung naprave iz leta 2023 so povezane z aplikacijo Samsung SmartThings.

nikita kulikov I photography https://nikita-kulikov.de

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.