3. decembra 2023

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Še en bajsi za podatke

3 min read

Synology je predstavil DiskStation DS923+ s štirimi ležišči za vgradnjo diskov. Strežnik NAS je najnovejši predstavnik serije Plus večnamenskih pomnilniških naprav za domačo pisarno in mala podjetja.

DS923+, ki ga poganja vsestranski operacijski sistem Synology DiskStation Manager (DSM), prinaša celovite rešitve za zaščito in upravljanje poslovnih podatkov, preprosto sodelovanje na dokumentih, dostop do datotek na daljavo in spremljanje delovanja naprav, vse v kompaktnem namiznem formatu. Ponuja zanesljivo delovanje takoj po namestitvi, z možnostjo enostavne nadgradnje omrežja in nadaljnjega povečanja hitrosti prenosa podatkov prek omrežnih kartic.

»Kljub navidezno majhni napravi, DS923+ uporabnikom zagotavlja zanesljivo delovanje in izjemne zmogljivosti,« je povedal Michael Wang, produktni vodja pri Synology. »Z enostavnim nadgrajevanjem hrambenega prostora in povezljivostjo v omrežje se prilagaja vašim potrebam.«

Učinkovito shranjevanje, ki se prilagaja vašim potrebam

DS923+ lahko deluje kot primarna rešitev za shranjevanje in zaščito podatkov za domove in majhne pisarne ali kot vozlišče za sisteme z napravami na več lokacijah.

V osnovni izvedbi lahko v napravo vgradimo 4 diske, ki imajo skupno kapaciteto več kot 50 TB. Z razširitveno enoto DX517 pa ga je mogoče enostavno nadgraditi na skupno 9 diskov in več kot 120 TB prostora za hrambo podatkov.

Uporabniki lahko dodatno povečajo zmogljivost z nadgradnjo na omrežje 10GbE in z dodajanjem SSD diskov M.2 NVMe z uporabo vgrajene reže PCIe. Tako pridobijo izjemno hiter predpomnilnik ali ustvarijo dodaten pomnilnik na diskih SSD.

Izkoristite lokalni prostor za shranjevanje

Za ekipe, ki delajo na daljavo ali podjetja, ki delujejo na več lokacijah, sinhronizacija datotek omogoča zrcaljenje vsebine med napravami Synology. Synology Drive zagotavlja intuitivno upravljanje in skupno rabo datotek, ki združuje priročen dostop do datotek na daljavo z zagotovljeno zasebnostjo in 100-odstotnim lastništvom podatkov v lokalni shrambi.

DS923+ omogoča uporabo visoko zmogljivega lokalnega pomnilnika, hkrati pa izkorišča prednosti tehnologije hibridnega oblaka. Synology Hybrid Share učinkovito shranjuje celotno količino podatkov v oblak in obenem hrani pogosto dostopane datoteke v predpomnilniku naprave za hiter dostop v lokalnem omrežju.

Več informacij o upravljanju z datotekami

Večplastno varnostno kopiranje

Zagotavljanje zaščite kritičnim ali občutljivim podatkom pred sodobnimi kibernetskimi grožnjami, je bistvenega pomena za preprečitev nepopravljive izgube dragocenih informacij. Synologyjeva zbirka Active Backup Suite omogoča varnostno kopiranje infrastrukture IT, kot so sistemi Windows in Linux, navidezni računalniki Hyper-V/VMware in računi Microsoft 365/Google Workspace, varnostno kopiranje na DS923+ in preprosto obnovitev, ko je to potrebno.

Za večjo redundanco je mogoče ustvariti tudi varnostne kopije in trenutne posnetke stanja podatkov, shranjenih na NAS in jih poslati na drug strežnik ali storitev v oblaku.

Več informacij o zaščiti podatkov

Kompakten strežnik za nadzorne sisteme

Naprava lahko služi tudi kot popoln sistem za upravljanje videa z lokalnim prostorom za hrambo podatkov. Synologyjeva rešitev Surveillance Station je zmogljiv VMS. Do sedaj je bil implementiran za zaščito več kot 500.000 nadzornih mest. Prilagodljiva podpora ONVIF in več kot 8.300 potrjenih kamer IP naredijo uvedbo nadzornega sistema preprosto in prilagojeno zahtevam katerekoli lokacije.

Surveillance Station omogoča enostavno nastavitev in upravljanje do 40 kamer s sodobnim in prilagodljivim vmesnikom. Za večja okolja ali okolja z več zgradbami je na voljo možnost prekrivanja tlorisov in zemljevidov Google Maps ali OpenStreetMap za maksimalno zavedanje situacije. Pomembne posnetke je mogoče po potrebi obdržati dlje časa. Podporo za varnostno kopiranje snemalnega strežnika, upravljanje več naprav in celo šifriranje podatkov v celotnem procesu omogočajo rešitve v Synologyjevem oblaku C2.

Več informacij o rešitvi Surveillance Station

Synology DS923+ je že na voljo pri lokalnih zastopnikih in partnerjih Synology v Sloveniji. Za več informacij obiščite https://www.xenon-forte.si/synology/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.