24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Pametna telefona, ki sta uspela navdušiti izredno širok krog uporabnikov

3 min read

Ni lahko najti pametnega telefona, ki bi uspel hkrati prepričati različne tipe uporabnikov in se brez večjih težav prilagoditi različnim življenjskim slogom. A novima telefonoma Samsung Galaxy Z serije je letos uspelo prav to. Estetsko dovršeni, zmogljivi, priročni in prilagodljivi napravi bomo našli v žepih poslovnih uporabnikov, kreativcev in predstavnikov GenZ generacije. Prav vse navdušujejo priročna oblika, velik zaslon in vzdržljivost (tako v smislu odpornosti na vodo, prah in praske kot tudi v smislu vzdržljivosti baterije). Da gre za zares inovativni pametni napravi pa potrjujeta tudi nagradi CES Innovation Awards, ki ju je podjetje Samsung prejelo s strani združenja Consumer Technology Association (CTA)® .

Galaxy Z Fold4 je najzmogljivejši zložljivi pametni telefon podjetja Samsung doslej. Njegove funkcionalnosti so izjemne ne glede na to, ali je odprt, zaprt ali v načinu Flex. Glavni zaslon meri kar 19,3-centimetrov, je svetlejši od zaslona predhodnika in ima frekvenco osveževanja 120 Hz. Skupaj z izjemno zmogljivim procesorjem Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm) bo navdušil predvsem tiste, ki na telefonu radi igrajo igre, saj bodo te potekale gladko in hitro. Nadvse primeren pa je tudi za poslovne uporabnike, ki morajo nekatere delovne naloge opraviti kar na telefonu in si želijo ohraniti produktivnost tudi, ko so na službeni poti. Opravilna vrstica je skrito orožje za hitro navigacijo in prehajanje med okni. S pomočjo sinhronizacije aplikacij je mogočez enim dotikom zagnati do tri aplikacije naenkrat, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon. Pisanje besedil ali odgovarjanje na elektronsko pošto na napravi omogoča razširjen glavni zaslon s funkcijo Multi View. Galaxy Z Fold4 je opremljen z zanesljivim in hitrim čitalnikom prstnih odtisov. Podpira pa tudi bliskovito hitro mobilno omrežje 5G.

Osupljive posnetke, o katerih bodo spraševali vsi prijatelji, je mogoče ustvariti s trojno ultra širokokotno kamero z ločljivostjo 50 MP + 12 MP + 10 MP. Naprava pa ponuja še dve kameri za selfije – notranjo (pod zaslonom) s 4 MP in zunanjo z 10 MP. Ljubitelje ustvarjanja vizualnih vsebin bodo navdušili tudi objektiv s 30-kratnim prostorskim zoomom in različni načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Zajemanje fotografij pri šibkih svetlobnih pogojih bo omogočila funkcija Nightography. Izjemne posnetke boste lahko odslej zajemali ves dan in tudi noč.

Galaxy Z Flip4 ponuja izboljšavo najljubših funkcij uporabnikov, zato je vrhunsko orodje za izražanje kreativnosti. Njegova kompaktna pregibna zasnova ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon. Samsung Galaxy Z Flip4 z unikatno zložljivo zasnovo je opremljen s kar dvema zaslonoma. Ko je zložen, boste najpomembnejše informacije lahko dobili s 4,8-centimetrskega velikega zaslona Super AMOLED 60 Hz. Na zunanjem zaslonu boste lahko sprejemali klice, brali sporočila, si ogledali zajete slike in poskrbeli za osnovne nastavitve naprave. Zunanji zaslon si lahko tudi personalizirate s temami, ozadij in pripomočki.

Medtem ko vam bo zunanji zaslon olajšal opravljanje nalog, ko boste v naglici, vam bo glavni 17-centimetrski dinamični zaslon AMOLED 2X z ločljivostjo 2640×1080 in frekvenco osveževanja kar 120 Hz omogočil kakovostno spremljanje vsebin. Vse uporabnike bo navdušila tudi 3700 mAh baterija. Vso to moč, ki je je na pretek, lahko delite skupaj s prijateljem ali pa s slušalkami, s pomočjo brezžičnega PowerShare. Zajemanje vrhunskih fotografij bo tudi s tem telefonom enostavno. Poleg kamer bo uporabnike navdušila FlexCam, s katero boste fotografije lahko zajemali pod koti med 75° in 115°.

Dodatne ugodnosti za uporabnike novih zložljivih telefonov

Uporabnikom, ki so kupili Galaxy Z Fold4 ali Z Flip4, je na voljo tudi šestmesečna brezplačna preizkusna različica OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Novim lastnikom telefonov četrte generacije zložljivih telefonov pa je ob registraciji na voljo tudi promocija s štirimesečnim brezplačnim preizkusom naročnine YouTube Premium. Več informacij o ponudbah najdete na spletni strani podjetja Samsung.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.