26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology predstavil C2 Object Storage

1 min read

Synology je predstavil C2 Object Storage, preprosto, razširljivo in cenovno dostopno storitev shranjevanja objektov v oblaku, ki je namenjena shranjevanju nestrukturiranih podatkov v velikem obsegu.

Združljiva z Amazon S3

C2 Object Storage, ki je zgrajen s programskim vmesnikom Amazon S3, uporabnikom omogoča, da zgradijo lastno arhitekturo za shranjevanje objektov in uporabijo obstoječa orodja in kodo za različne praktične uporabniške primere, vključno z gradnjo podatkovnega jezera (podatki prihajajo iz različnih virov, v jezero pa so poslani v originalni obliki), gostovanjem spletnih in medijskih vsebin, izvajanjem in razvojem aplikacij v oblaku, varnostnim kopiranjem in obnovo podatkov ter vzpostavitvijo arhivov podatkov.

Intuitiven brskalnik

Intuitiven brskalnik datotek C2 Object Storage uporabnikom omogoča nalaganje več datotek s preprosto funkcijo povleci-in-spusti ter upravljanje celotne vsebine s pomočjo preprostega spletnega portala.

Enostavno določanje cen

V večini uporabniških scenarijev Synology Object Storage uporabnikom zaračunava storitve brez provizije za programske platforme in brez provizije za brisanje podatkov. Cene določa le na podlagi količine zakupljenega prostora za shranjevanje in prenosa.

Za samo 6,99 dolarja (evra) na mesec lahko organizacije uporabijo 1 terabajt prostora za shranjevanje brez dodatnih stroškov prenosa. Za kakršenkoli dodatni promet, kot je spletno pretakanje ali gostovanje spletnih vsebin, kjer je treba podatke nenehno in večkrat prenašati, C2 Object Storage zaračuna le 1 cent za vsak gigabajt prenosa.

Poskusite storitev in si brezplačno zagotovite 15 GB prostora za hrambo podatkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.