27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Prepogljiva mojstrovina

2 min read

Že res, da z nalepko s ceno, na kateri piše 3.999 evrov ne bo našel veliko kupcev, a novi ASUS Zenbook 17 Fold OLED je dobesedno mojstrovina med prenosnimi računalniki. Gre za prvi 17,3-palčni zložljivi prenosni računalnik z zaslonom OLED. V želji, da bi ustvarila futuristično napravo, sta ASUS in Intel razvila nove inovacije v kategoriji zložljivih naprav, vključno s sodelovanjem med strokovnjaki na področju in partnerstvom ekosistema.

Zenbook 17 Fold OLED je odgovor na želje uporabnikov po doseganju idealnega ravnovesja med mobilnostjo in produktivnostjo v njihovem sodobnem življenjskem slogu 24/7. ASUS-ovi inženirji in oblikovalci so ustvarili napravo, ki zagotavlja enostavno učinkovitost s sodobnim minimalističnim dizajnom. Odpravlja potrebo po sklepanju kompromisov pri delu v različnih okoljih – v pisarni, doma, med potovanjem ali med sproščanjem – z elegantno vključitvijo dveh velikosti zaslona in več načinov uporabe v eno zelo prenosljivo napravo.

Ta revolucionarni zložljivi prenosni računalnik s certifikatom Intel® Evo™ ponuja uporabnikom dve velikosti zaslona OLED v eni napravi: velik 4:3 17,3-palčni 2,5K zaslon na dotik, ki se prepogne na sredini in ustvari dva brezhibna 3:2 12,5-palčna zaslona ločljivosti 1920 x 1280 pik. Ko je popolnoma zaprt vzdolž natančno izdelanih 180° tečajev zaslona — preizkušeni, da vzdržijo več kot 30.000 ciklov odpiranja in zapiranja — je ultrakompaktna in prenosna 12,5-palčna naprava, ki je manjša od lista papirja (a seveda debelejša, hehe). Več vsestranskih načinov uporabe – namizni, prenosni (s tipkovnico Bluetooth®), prenosni računalnik (z navidezno tipkovnico), tablični računalnik, bralnik in razširjeni – omogoča zložljiva zasnova v povezavi s tipkovnico in sledilno ploščico ASUS ErgoSense Bluetooth polne velikosti. Z vsakim zaslonskim načinom je prikaz mogoče dodatno razdeliti na več oken in razporediti vsebino s funkcijo inteligentnega upravljanja oken v ASUS ScreenXpert 3 in ekskluzivnih aplikacijah Mode Switcher. Kljub vsestranskosti in velikemu zaslonu tale mojstrovina tehta le 1,5 kg (brez tipkovnice, z njo pa 1,8 kg).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.