24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Se nam obeta nov super “fotofon”?

2 min read

Sejem potrošniške elektronike IFA v Berlinu so zadnja leta za svojega vzeli tudi proizvajalci pametnih telefonov, saj ta predstavlja odlično priložnost (sploh terminsko), da svoje novosti predstavijo na pol leta. Namreč od njim namenjenega sejma Mobile World Congress v Barceloni je minilo ravno šest mesecev.

Sejem, ki jutri odpira svoja vrata, naj bi na področju mobilnih telefonov presenetil predvsem v četrtek in petek. Veliko se pričakuje predvsem od znamke HONOR, saj so v javnost že pricurljale neuradne informacije o novih modelih, ki naj bi nosili oznake HONOR 70, 70 Pro in 70 Pro+.

Njihov adut bo namreč predvsem nadgrajen sistem kamer, saj bodo kot prvi na svetu opremljeni z najnovejšim Sonyjevim slikovnim senzorjem IMX800, ki naj bi povsem zasenčil konkurenco, ko gre za kakovost fotografije in videa. Predvsem na področju videa naj bi kitajski proizvajalec dodal še svoj ščepec inovacij in premaknil meje mobilne fotografije in zajema videa na povsem nov nivo.

Sicer pa se na spletu že najdejo tehnične specifikacije za “osnovni” model HONOR 70, ki so močno nadpovprečne, saj naj bi imel vgraejno platformo Snapdragon 778G+ 5G-SoC von Qualcomm, razkošen 6,67-palčni zaslon pasme AMOLED z osveževanjem 120 Hz in 4.800 mAh baterijo (ter priložen polnilec s funkcijo hitrega polnjenja z moćjo 66 W). In to za ceno, ki ne bo orosila oči.

Videli pa vedeli – že v kratkem. Seveda boste o novostih lahko brali tudi na tej strani – in to med prvimi, saj novosti iz Berlina že spremljam “na licu mesta”.

Vir fotografije: www.chinahandys.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.