26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Obrisi novega video nadzora

1 min read

Synology je predstavil nadgradnjo programske opreme za nadzor Surveillance Station 9.0. Trenutno je na voljo v Beta različici. Synology vabi vse zainteresirane, da se vključijo v program testiranja, povezavo za pristop v program pa najdete na Synologyjevi spletni strani.

Predstavitev uradne različice Surveillance Station 9.0 je Synology najavil že v pregledu novosti za letošnje leto »Synology 2022 and Beyond«. Istočasno so napovedali, da naj bi v prvi polovici leta 2022 predstavili novi strežnik NAS namenjen nadzornim sistemom DVA 1622, ki bo že standardno opremljen z novo različico programske opreme Surveillance Station 9.0. Torej si lahko obetamo, da bo uradna različica rešitve ugledala luč v drugem četrtletju 2022.

Nadgradnja programske opreme prinaša celo vrsto novosti. Izboljšane so možnosti ravnanja s posnetki in tudi varnost. Omogočena je funkcija dodajanja vodnega žiga, v primeru vloma in fizičnega izbrisa posnetka pa Synology v novi različici ponuja dvojno snemanje – ena kopija na fizični strežnik NAS in druga v Synology C2 oblačno storitev. Izdatno je pohitrena in poenostavljena namestitev kamer v novi različici, omogočena je pa integracija Google Maps in OpenStreetMap zemljevidov.

V program beta testiranja se lahko prijavite na naslovu: https://www.synology.com/en-global/beta/2022_Surveillance_Station_9_0_Beta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.