25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Aircash in Paysafe v španoviji

2 min read

Aircash, institucija za elektronski denar, ki omogoča hitra in varna nakazila denarja med uporabniki aplikacije Aircash, je stopila v partnerstvo z vodilno platformo za specializirana plačila, Paysafe. eCash solution rešitev storitve Paysafe, Paysafecash, lahko uporabniki denarnice Aircash zdaj uporabljajo za neposredno polnjenje svojih računov z gotovino. Storitev je na voljo uporabnikom denarnice Aircash v naslednjih državah: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Ciper, Francija, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija in Švedska.

Za dodajanje gotovine na svoje račune uporabniki preprosto izberejo »gotovina« kot način transakcije na zaslonu za polog v svoji aplikaciji denarnice Aircash. Na ta način pridobijo črtno kodo, ki jo lahko odnesejo na bližnje plačilno mesto Paysafecash, da dokončajo transakcijo z gotovino.

Mednarodna raziskava, ki jo je leta 2020* naročil Paysafe, o tem, kako COVID vpliva na preference pri plačilih potrošnikov, je pokazala, da je gotovina še vedno osrednjega pomena pri načrtovanju porabe in ohranja trdno vlogo kot del plačilnega ekosistema. 50 % anketirancev je menilo, da je gotovina najbolj zanesljiva oblika plačila v krizi, 72 % ljudi pa je dejalo, da bi jih skrbelo, če ne bi imeli dostopa do gotovine.

Hrvoje Ćosić, predsednik uprave Aircasha, je komentiral: “Aircash denarnica je preprosta, hitra in varna mobilna plačilna aplikacija, ki uporabnikom omogoča polaganje, shranjevanje in prenos denarja v digitalni obliki. Še posebej je uporabna za uporabnike, ki živijo v tujini in želijo pošiljati denar prijateljem in družini doma. S tem, ko jim omogočamo, da svoje račune napolnijo z gotovino prek zaupanja vredne rešitve, kot je Paysafecash, s široko mrežo plačilnih mest, naredimo to storitev še bolj dostopno za naše uporabnike.”

Udo Müller, izvršni director oddelka eCash pri družbi Paysafe, je dodal: »Partnerstvo med Aircashom in Paysafeom sega v jedro problema, s katerim se soočajo številne migrantske skupnosti. Omogočanje ljudem, da digitalizirajo svoj denar, in da ga enostavno pošiljajo, jim je v pomoč pri podpiranju njihovih družin doma. Naša mreža eCash je izjemno dobro uveljavljena in se nenehno širi, kar nas postavlja v edinstven položaj, da podpiramo to pomembno funkcijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.