16. julija 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Nadomestna naprava Synology naslednji delovni dan

2 min read

Proizvajalec omrežne opreme Synology svojim uporabnikom ponuja več rešitev, ki so namenjene zagotavljanju visoke dosegljivosti sistemov. Poleg redundance kritičnih delov strežniškega sistema, sedaj, v sodelovanju s švicarskim partnerjem Technogroup, ponuja 2 storitvi, ki omogočata zamenjavo okvarjene strojne opreme najkasneje naslednji delovni dan.

Replace Pack

Synology je že pred časom ponujal storitev dodatnega jamstva SRS (Synology Replacement Service). Sedaj jo je nadomestila nova, ki se imenuje Replace Pack Synology NBD (Naslednji Delovni Dan). Je plačljiva storitev (SLA 5/13), ki dopolnjuje osnovno garancijo in je na voljo za sisteme NAS Synology. Zajema celotno Synology napravo – tudi razširitvene enote in spominske module, ne vključuje pa diskov. Trajanje storitve je vedno 60 mesecev.

Ko stranka vloži zahtevek, ki je zajet v garanciji, bo nadomestni izdelek dostavljen naslednji delovni dan. Pred pošiljanjem nadomestne opreme se Technogroup prepriča, da napaka ni programske narave. Več informacij o storitvi dobite na B2B portalu podjetja Xenon forte d.o.o..

Support Pack

Storitev Support Pack pa je bolj podobna zavarovanju. Poleg Synologyjeve opreme z njo lahko zavarujete tudi ostalo strežniško strojno opremo. Paket ponuja nadomestno strojno opremo v skladu z dogovorjenimi odzivnimi časi, cena je odvisna od nakupne vrednosti opreme, ki jo želimo vključiti v paket in od nivoja storitev, ki jih potrebujemo in sklenemo z dogovorom (SLA). Support pack je na voljo za strojno opremo vrednosti med 500 in 65.000€ in pozna različne razrede.

Vsak paket prihaja v vsaj 6 različicah, odvisen je pa od vaših želja. Poleg vrednosti je na voljo tudi izbira glede na dostavo, nadomestno opremo lahko dobite po pošti, ali vam jo pa prinese IT strokovnjak, ki vam jo bo po dogovoru tudi priključil. Različni so tudi odzivni časi, na voljo so tri različice SLA: 5/13 NBD, 5/13 s 4 urnim odzivnim časom in 7/24 s 4 urnim odzivnim časom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.